Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic: videotelefonálás kamkorderen keresztül

Laptop

Panasonic: videotelefonálás kamkorderen keresztül

A Panasonic bemutatta DV@Talk nevű szoftverét, amelynek segítségével az Interneten keresztül – a számítógépre kötött DV kamerákkal – videótelefonálást lehet megvalósítani.

Mindkét beszélgető fél képe megjelenik a képernyő egy-egy egymás melletti ablakában. De videoklipek, állóképek, szövegek és grafikák is átküldhetők a rendszeren.

A Whiteboard funkció segítségével a beszélgető partnerek könnyedén rajzolhatnak vagy írhatnak ugyanabba az ablakba. Az írott üzenetek a chat funkció révén a beszélgetéssel egy időben azonnal kölcsönösen elküldhetők. A videomagnón vagy memória kártyán rögzített anyagok (video- vagy állóképek) esetében ugyancsak a számítógép vezérli a gyors előre- illetve visszatekercselést és a lejátszást.

Ezek a funkciók Interneten keresztül is működtethetők, ugyanis lehetőség van a partner kamkorderének vezérlésére. A használat megkönnyítése végett a DV@Talk szoftvert két példányban szállítják. Az elsődleges CD ROM-ot az egyik félnek, míg egy másolatot a beszélgető partnernek kell használnia.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés