Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic: DVD-RAM és DVD-R lemezek

Laptop

Panasonic: DVD-RAM és DVD-R lemezek

A Panasonic DVD-R lemezekkel és DVD-RAM diskekkel kívánja bővíteni DVD termékkínálatát. Az írható lemezek maximális kapacitása 4,7 és 9,4 GB – audio, video és PC adatok felvételére és lejátszására is alkalmasak.

A DVD-RAM lemezzel a Panasonic olyan újraírható lemezt kínál, amely adat- és minőségvesztés nélkül körülbelül 100.000 írási és olvasási műveletet bír ki. Íráskor egy adatbiztonsági funkció gondoskodik a hibás szektorok kihagyásáról. Az egyoldalas DVD-RAM tárkapacitása 4,7 GB, a kétoldalasé 9,4 GB. A 22 Mbps adatátviteli sebesség duplája az MPEG2 DVD videó maximális átviteli sebességének. A Panasonic által kifejlesztett „phase-change” technológiának köszönhetően a DVD-RAM lemezt ugyanazzal a művelettel lehet törölni és újraírni. Az írható lemezeknél alkalmazott szerzőijog-védelmi technológia engedélyezi az egyszer másolható anyagok felvételét.

A két DVD-RAM változatot, a 9,4 GB-os LM-AD240-ot és a 4,7 GB-os LM-AB120-at műanyagtok védi a szennyeződésektől, például az ujjlenyomatoktól és a portól. Az olcsóbb 4,7 GB-os DVD-RAM-ot, az LM-AF120-at tok nélkül is szállítják. Mindegyik DVD-RAM lemez lejátszható DVD-RAM meghajtókkal, a Panasonic DMR-E20 DVD videomagnójával és az új DVD-RAM kompatibilis DVD videolejátszókkal és DVD-ROM meghajtókkal.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés