Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végleges, profi Power Toys

Laptop

Végleges, profi Power Toys

Megjelent az utolsó és egyben végleges rendszermanipuláló program, a Power Toys. Bővebb információ és letöltés itt található.

A Windows XP operációs rendszert manipuláló program legújabb verziójában számos újdonságnak jutott hely. Az egyik legfontosabb újdonság, hogy már elérhetjük bármelyik könyvtárból a command promptot. Ez már régi hibája (volt) az XP-nek. Ha csak erre van szükségünk, akkor az Open Command Window Here nevű részét töltsük le a programnak.

Az [ALT+TAB] billentyűkombinációt használva már nem csak a jelenleg futó alkalmazások válthatók, hanem lehetőség van azok korábbi állapotába is visszalépni. Ez kimondottan jól jöhet egy olyan alkalmazásnál, amiből egyidejűleg többet futtatunk. Ha mindösszesen erre a funkcióra van csak szükségünk, akkor az Alt-Tab Replacement részét töltsük le a programnak.

A Tweak UI-t is továbbfejlesztették, így már az egész rendszert lehetőségünk van finomhangolni. Funkcionális és megjelenésbeli lehetőségeink is bővültek, ugyanis már állíthatunk az egerünk működésén, a taskbart is bővíthetjük, s az Exploreren keresztüli böngészésre külön billentyűket vethetünk be… Ezt a részt a Tweak UI linken tölthetjük le.

A Power Calculator a Windowsba integrált számológépet varázsolja profibbá. Az alapműveleteken kívül a program megjeleníti az általunk meghatározott függvények, gráfok képét is, melyet akár nagyíthatunk, konvertálhatunk, másolhatunk.

Az Image Resizer része pedig lehetőséget ad az Intézőben a képek nézegetésekor egy újonnan megjelenő (jobb klikkes) menün keresztüli képméretezésre.

Egyetlen kattintással készíthetünk bármely CD-nkről diavetítést. Beállíthatunk dátumszerinti, és kiterjesztés-szerinti szűrést is, s természetesen a vetítésre vonatkozó többi opciót (idő, pozíció,…) is a CD Slide Show részével.

A Virtual Desktop Manager programmal pedig egyszerre több asztalunk is lehet, melyeket egyetlen kattintással átválthatjuk. A Taskbar Magnifier a tálca nagyítását, méretezését teszi lehetővé.

Ha szeretnénk készíteni honlapunkra egy képgalériát és minden kép már a rendelkezésünkre áll, akkor egy varázsló segítségével pillanatok alatt elvégezhetjük a HTML Slide Show Wizarddal.

Mindezek természetesen nem csak külön-külön érhetők el, hanem összecsomagolva is a Power Toys linkre kattintva.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés