Connect with us

Hirdetés

technokrata

Partneri kapcsolatra lépett az Oracle és a Microsoft a fejlesztők hatékonyságának növelése érdekében

Laptop

Partneri kapcsolatra lépett az Oracle és a Microsoft a fejlesztők hatékonyságának növelése érdekében

A fejlesztők előnyökre tesznek szert az Oracle adatbázis és a Windows elsőszámú fejlesztőeszköze, a Visual Studio .NET 2003 közötti szorosabb integrációnak köszönhetően.

A Microsoft Corporation és az Oracle Corporation bejelentette, hogy az Oracle mostantól Premier szintű partnerként részt vesz a Microsoft Visual Studio Iparági Partner (VSIP) programjában.

Az Oracle tartós törekvése, hogy az Oracle adatbázis és a Microsoft Visual Studio .NET 2003 szorosabb integrációjával segítse a fejlesztők hatékonyságát, és az Oracle alapú alkalmazásoknak a Microsoft Windows platformon történő bevezetését. Ennek újabb állomása a VSIP programhoz való jelenlegi csatlakozás.

„A Microsoftnak nagy örömére szolgál, hogy bejelentheti az Oracle-lel létesített partneri kapcsolatot” – közölte Eric Rudder, a Microsoft kiszolgálókért és fejlesztőeszközökért felelős alelnöke. „Az Oracle termékei és a Visual Studio .NET 2003 közötti integráció hatékonyabb fejlesztőkörnyezetet biztosít közös ügyfélkörünknek ahhoz, hogy a Microsoft Windows platformra Oracle-alkalmazásokat készítsenek.”

„Az Oracle egyik fő célja, hogy kiváló adatbázist biztosítson Windows-on, és fokozza az Oracle adatbázissal dolgozó Windows-fejlesztők hatékonyságát” – jelentette ki Andrew J. Mendelsohn, az Oracle adatbázis-kiszolgálói technológiákért felelős alelnöke. „A Visual Studióval létesített szorosabb integráció révén megkönnyítjük a Windows-fejlesztőknek az Oracle adatbázis erejének kiaknázását. Nagy várakozással lépünk a VSIP program tagjainak körébe, reményeink szerint ez az együttműködés előnyére fog válni az Oracle-t és Visual Studiót használó fejlesztőknek.”

Ereje teljében a Visual Studio Iparági Partner Program

Az Oracle-nek a VSIP programban való belépése újabb bizonyítékul szolgál arra, hogy partnereink milyen kiváló bővítési lehetőségekhez juthatnak a Microsoft .NET-technológiák révén. Már több mint 200-an vesznek részt a VSIP programban, és több mint 400 kiegészítő fejlesztőeszköz érhető el a Visual Studio .NET integrált fejlesztőkörnyezetéhez (IDE). Ezenfelül több mint 13 000-szer töltötték már le a VSIP szoftverfejlesztő-készletet (SDK-t), amely fejlett integrációs és testreszabási lehetőségeket biztosít a Visual Studio .NET-et használó partnercégeknek és ügyfeleknek.

Elérhetőség

Az Oracle tervei szerint még 2004-ben letölthető lesz a Visual Studio .NET 2003 környezettel történő integrációra szolgáló csomag az Oracle Technology Network webhelyről.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés