Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent és letölthető az Internet Explorer tartalomvédelmi kiegészítése

Laptop

Megjelent és letölthető az Internet Explorer tartalomvédelmi kiegészítése

A kiegészítéssel az Internet Explorerből is láthatóvá válik a védett tartalom.

Immár az Internet Explorerből is láthatóvá válik a védett tartalom – igaz, csak olvasásra.

A Microsoft Windows tartalomvédelem (RM) ügyfélnek telepítve kell lennie a számítógépre, ha a Windows RM technológiákra épülő szolgáltatásokat nyújtó alkalmazásokat kívánunk futtatni. Az ügyfél telepítésével olyan szoftver kerül a számítógépre, mellyel a tartalomvédelmet használó alkalmazások együtt tudnak működni a Windows tartalomvédelmi szolgáltatásokkal, mellyel licenc biztosítható a védett információk közzétételéhez és felhasználásához.

A támogatott operációs rendszerek Windows 2000 Service Pack 3, Windows 98 Second Edition, Windows ME, Windows Server 2003, és természetesen Windows XP. A Microsoft Windows 98 Second Edition és a Microsoft Windows Millennium Edition rendszer esetén szükség van az Active Directory Client Extension, ismertebb nevén a DSClient összetevőre. A Windows 95 és Windows 98 rendszerre telepíthető DSClient összetevő megtalálható a Windows 2000 Server, Advanced Server és DataCenter rendszer CD-lemezén.
Azokon a Microsoft Windows 98 Second Edition és Microsoft Windows Millennium Edition rendszerű számítógépeken is használható a Windows tartalomvédelem ügyfél, amelyekre a DSClient összetevő nincs telepítve, de ebben az esetben a szolgáltatások nem kereshetők meg az Active Directoryn keresztül.

A Microsoft célul tűzte ki a felhasználók személyes adatainak védelmét. A jelen adatvédelmi nyilatkozat ismerteti a Windows tartalomvédelem szoftver adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatát; a nyilatkozat a Microsoft egyéb online vagy offline webhelyeire, termékeire és szolgáltatásaira nem érvényes. A szoftver használatával kinyilvánítja, hogy tudomásul veszi a jelen adatvédelmi nyilatkozatban ismertetett adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatot.

A szoftver olyan összetevőket tartalmaz, melyek bizonyos internetes szolgáltatásokat vesznek igénybe, melyek lehetővé teszik a szoftver bizonyos szolgáltatásainak használatához szükséges rendszerösszetevők telepítését és használatát. Ezt a folyamatot gépaktiválásnak nevezzük. A gépaktiválás során a számítógép közvetlen internetkapcsolaton vagy a szervezet proxykiszolgálóján keresztül automatikusan csatlakozik egy webhelyhez, majd létrehoz és a számítógépre letölt egy a hardverhez társított rendszerösszetevőt. A szoftver e rendszerösszetevő segítségével teszi lehetővé olyan tartalom elérését, amely a szoftver tartalomvédelmi szolgáltatásaival védve van.

A gépaktiválás során begyűjtött vagy generált semmilyen információ sem alkalmas személyes azonosításra. A Microsoft nem tárolja el az aktiválás során begyűjtött adatokat, kivéve azokat az eseteket, amikor a Windows tartalomvédelmi szolgáltatással kapcsolatos hiba diagnosztizálásához és kijavításához azokat ideiglenesen el kell tárolni. A Microsoft nem osztja meg külső felekkel az aktiválás során begyűjtött adatokat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés