Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft Windows SharePoint Services révén javul az alkalmazottak munkájának hatékonysága és a kö

Laptop

A Microsoft Windows SharePoint Services révén javul az alkalmazottak munkájának hatékonysága és a kö

A Microsoft népszerű csoportmunka- és következő generációs file-kezelési technológiája, a Microsoft Windows SharePoint Services legújabb változata hatalmas növekedést eredményezett a seattle-i Gyermekkórház és Regionális Gyógyászati Központ, valamint a Saint Louis-i TALX Corporation infomunkásainak hatékonyságában, az ügyfelek megtartása, illetve az értékesítések terén.

Ezzel együtt lehetőséget biztosít az informatikai vezetőknek, hogy jobban tudják kezelni az intranetes helyek felügyeletével járó összetett feladatokat és a költségeket. A Windows SharePoint Services része a Windows Server 2003 keretében elérhető technológiáknak, a Windows Server 2003-at megvásárló ügyfelek számára érhető el. Az a rendeltetése, hogy csoportmunkára használható munkaterületet biztosítson intranetes és extranetes közösségeknek, a hagyományos file-kiszolgálóknál egyszerűbb lehetőségeket teremtve ezzel a munkacsoportoknak az információk elérésére és megosztására.

A Windows SharePoint Services és a Windows Server 2003 együttese azonnali előnyöket nyújt a végfelhasználóknak és az együttműködő csoportoknak: integrált csoportmunka-eszközöket biztosít, amelyek lehetővé teszik a dokumentumok beadását és kivételét, a verziókezelést, vitafórumok, listák és felmérések, valamint eseménynaptárak használatát. Ha figyelembe vesszük, hogy ezeken a lehetőségeken túl a csoporttagok elérhetősége is megtekinthető, érthető, miért nő meg nagymértékben az infomunkások hatékonysága.

A TALX a hagyományosan papíron végzett személyzeti és bérszámfejtési műveleteket automatizáló adatközponti szolgáltatásokat nyújt a Fortune 500-as listáján szereplő cégek több mint 65 százalékának. A vállalat felismerte, hogy az optimális csoportmunka-megoldás üzembe helyezésével teljes mértékben kiaknázhatnák a szervezeten belül rendelkezésre álló ismerteket, és eljuttathatnák azokat mindenkihez. A közelmúltbeli cégfelvásárlásokat követően a TALX bevezette a Windows SharePoint Services 2. bétaváltozatát. Ennek hatására jelentős – egyes csoportoknál a 20%-ot is elérő – hatékonyságnövekedést sikerült elérnie. A Windows SharePoint Services szerves részét alkotja annak, ahogyan a TALX bővíti szolgáltatásválasztékát, növeli alkalmazottai és ügyfelei körét, ugyanakkor emeli szolgáltatásainak a színvonalát.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés