Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tetszik egy idézet egy képen? Így másolhatod le egyszerűen!

Dotkom

Tetszik egy idézet egy képen? Így másolhatod le egyszerűen!

Tetszik egy idézet egy képen? Így másolhatod le egyszerűen!

Ismét 5 hasznos oldalt válogattunk, amelyek között nemcsak egy különleges feliratmásolót, de GIF készítőt és online rádiókat tömörítő honlapot is találsz!

project-naptha

Project Naptha

A Project Naptha oldaláról töltheted le a többek között Google Chrome-hoz is elérhető kiegészítőt. Ha ezt megtetted, onnantól egyszerűen másolhatsz le fotókon lévő szövegeket, hogy azokat aztán máshol is felhasználhasd! Üröm az örömben, hogy sajnos az ékezetes betűkkel nehezen birkózik meg, ezért inkább Coelho mint Oravecz Nóra idézetekkel érdemes próbálkozni.

Namechck

Amikor regisztrálsz egy oldalra szinte biztosan kell választanod valamilyen becenevet, hogy aztán teljes értékű tagja lehess a közösségnek. Nos, a Namechck segítségével előre megnézheted, hogy a népszerű oldalakon mely nevek foglaltak, így garantáltan találhatsz egy olyat, amivel gyorsan túl is léphetsz a regisztrációs folyamaton.

pixabay

Pixabay

Amennyiben saját blogot, honlapot üzemeltetsz és szeretnéd néhány jó képpel feldobni a cikkeid, akkor érdemes ellátogatnod a pixabay oldalára, ahol több mint 830 ezer, ingyenes stock fotó, vektor és illusztráció található. Az elképesztő kínálatban tényleg mindenki megtalálhatja a számára tetsző képet, méghozzá nagy felbontású változatban is!

Radio Garden

Mit szólnál, ha egyszerűen, a gép előtt ülve végighallgathatnád a világ szinte összes webrádiójának adását? Ha tetszik az ötlet, akkor érdemes a Radio Gardenre kattintanod, ahol 3D-ben, az egérmutató húzásával lépkedhetsz a különféle rádiók adása között!

gifs

Gifs

Alakíts bármilyen felvételt egy pillanat alatt rövid GIF-é a Gifs segítségével! Az oldalra egyaránt feltölthetsz a saját gépedről videókat, vagy akár egy YouTube-on, Instagramon vagy épp Facebookon található mozgókép hivatkozását is bemásolhatod, a rendszer villámsebességgel végzi el a feladatot. Sőt, a mémgenerátorral még különféle mémeket is adhatsz a GIF-hez, így a barátaid biztosan imádni fogják!

Nem ez az első alkalom, hogy különleges/érdekes/hasznos oldalakat válogattunk össze. Ha kiváncsi vagy a korábbiakra, akkor a sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, a negyediket itt olvashatod el, míg az ötödiket erre találod. A, vicces honlapokat bemutató cikkünket ide kattintva olvashatod el, míg az előzőért erre kell böknöd.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés