Connect with us

Nem mindig az új a jó: ezen az oldalon a programok régi verzióját töltheted le!

oldsoftwarefloppy

Dotkom

Nem mindig az új a jó: ezen az oldalon a programok régi verzióját töltheted le!

Újabb hét, újabb hasznos honlapokat bemutató cikk. Ezúttal 5 olyan, igazán ötletes oldallal jelentkezünk, amelyek közül biztosan lesz olyan, ami a hasznodra válik!

oldversion

Old Version

Nem fut egy adott program a számítógépeden, vagy csak jobban szeretted a régi, már bevált verziót? Akkor az Old Versionra érdemes ellátogatnod, hiszen itt több tucat program korábbi kiadásait töltheted le, legyen szó akár a Winamp-ról, a Firefox-ról vagy épp az Evernote-ról.

e-mail2

10 Minute Mail

Gyakorlatilag már bármilyen, valamirevaló szolgáltatáshoz regisztrációra van szükség. Igen ám, de az ember nem mindig akarja megadni a saját adatait, főleg, ha tudja, hogy az adott fiókot csak egyetlen alkalommal használná. Ilyen helyzetekre jó a 10 Minute Mail, ami ahogyan a neve is mutatja, 10 percig élő fiókot kínál. A felület nem bonyolult, azonnal megjelennek a megérkező e-mail-ek, amiket a visszaszámláló lejártáig meg is tudunk tekinteni.

startme

Start.me

Csinálj egyedi kezdőképernyőt a böngésződbe, hogy aztán a kedvenc honlapjaid, szolgáltatásaid azonnal, egy pillanat alatt elérhesd. A start.me emellett widgeteket, értesítőket és RSS hírfolyamot is kínál, azaz tényleg nem maradsz le a legfontosabb dolgaidról a böngészés közben.

pixlr

Pixlr

Ugyan a Pixlr letölthető mobil és számítógépes alkalmazás formájában is, számunkra most leginkább a webes lehetőségeik az érdekesek. A honlapon ugyanis lehetőségünk van az Editor használatával a képeink szerkesztésére (rengeteg, a Photoshopéra hasonlító funkcióval), illetve akár effektelésére is, az O Matic segítségével. Ez utóbbi különféle filtereket ad a képekhez, így gyorsan trendivé varázsolhatjuk őket. A Chrome kiegészítőként elérhető Touch Up pedig a gyors utómunkában lehet a segítségünkre. Akármelyiket is válasszuk, egyszerűen kezelhető, hasznos webes appokkal lesz dolgunk.

ruler

iRuler

A honlap pontosan annyit tud, amit a neve is ígér. Egy online vonalzóval leszünk gazdagabbak a megnyitás után, azaz, ha valamit gyorsan le kellene mérnünk, a telefonunk/laptopunk kijelzőjéhez érintve egy pillanat alatt megtudhatjuk annak pontos hosszát.

A honlapokat bemutató sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, míg a harmadikért ide kell böknöd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda