Connect with us

Nem mindig az új a jó: ezen az oldalon a programok régi verzióját töltheted le!

oldsoftwarefloppy

Dotkom

Nem mindig az új a jó: ezen az oldalon a programok régi verzióját töltheted le!

Újabb hét, újabb hasznos honlapokat bemutató cikk. Ezúttal 5 olyan, igazán ötletes oldallal jelentkezünk, amelyek közül biztosan lesz olyan, ami a hasznodra válik!

oldversion

Old Version

Nem fut egy adott program a számítógépeden, vagy csak jobban szeretted a régi, már bevált verziót? Akkor az Old Versionra érdemes ellátogatnod, hiszen itt több tucat program korábbi kiadásait töltheted le, legyen szó akár a Winamp-ról, a Firefox-ról vagy épp az Evernote-ról.

e-mail2

10 Minute Mail

Gyakorlatilag már bármilyen, valamirevaló szolgáltatáshoz regisztrációra van szükség. Igen ám, de az ember nem mindig akarja megadni a saját adatait, főleg, ha tudja, hogy az adott fiókot csak egyetlen alkalommal használná. Ilyen helyzetekre jó a 10 Minute Mail, ami ahogyan a neve is mutatja, 10 percig élő fiókot kínál. A felület nem bonyolult, azonnal megjelennek a megérkező e-mail-ek, amiket a visszaszámláló lejártáig meg is tudunk tekinteni.

startme

Start.me

Csinálj egyedi kezdőképernyőt a böngésződbe, hogy aztán a kedvenc honlapjaid, szolgáltatásaid azonnal, egy pillanat alatt elérhesd. A start.me emellett widgeteket, értesítőket és RSS hírfolyamot is kínál, azaz tényleg nem maradsz le a legfontosabb dolgaidról a böngészés közben.

pixlr

Pixlr

Ugyan a Pixlr letölthető mobil és számítógépes alkalmazás formájában is, számunkra most leginkább a webes lehetőségeik az érdekesek. A honlapon ugyanis lehetőségünk van az Editor használatával a képeink szerkesztésére (rengeteg, a Photoshopéra hasonlító funkcióval), illetve akár effektelésére is, az O Matic segítségével. Ez utóbbi különféle filtereket ad a képekhez, így gyorsan trendivé varázsolhatjuk őket. A Chrome kiegészítőként elérhető Touch Up pedig a gyors utómunkában lehet a segítségünkre. Akármelyiket is válasszuk, egyszerűen kezelhető, hasznos webes appokkal lesz dolgunk.

ruler

iRuler

A honlap pontosan annyit tud, amit a neve is ígér. Egy online vonalzóval leszünk gazdagabbak a megnyitás után, azaz, ha valamit gyorsan le kellene mérnünk, a telefonunk/laptopunk kijelzőjéhez érintve egy pillanat alatt megtudhatjuk annak pontos hosszát.

A honlapokat bemutató sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, míg a harmadikért ide kell böknöd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő