Connect with us

Összefűznél két PDF-et? Ezen az oldalon gyorsan megy!

usinglaptop

Dotkom

Összefűznél két PDF-et? Ezen az oldalon gyorsan megy!

Összefűznél két PDF-et? Ezen az oldalon gyorsan megy!

Ezúttal is bemutatunk 5 hasznos honlapot, amelyek között PDF fájlok menedzselésére használható szolgáltatást, WiFi tesztert és még fájlküldő megoldást is találsz!

mergepdf

SmallPDF

Ha előfordult már veled, hogy több PDF dokumentumból egyet kellett varázsolnod, esetleg épp ellenkezőleg, egyből kellett kivágni néhány oldalt, akkor a Smallpdf.com a te oldalad! A honlapon különféle, PDF-hez kapcsolódó trükköket hajthatunk végre, kezdve a tömörítéstől a konvertáláson át a jelszóval való védelemig.

logout

Superlogout

Elég megnyitnod az oldalt és szinte az összes szolgáltatásból azonnal ki is léptél! A Superlogout tényleg működik, a WordPress, Google, YouTube, Drobpox és eBay fiókomból is kiléptetett rögtön azután, hogy ráklikkeltem a böngészőben a hivatkozására. Leginkább tehát nyilvános gépeken ideális, ahol gyorsan kiléphetsz mindenhonnan, megelőzve, hogy bárki is hozzáférjen az adataidhoz.

CityWiFi

HoltelWiFiTest

Ha fontos számodra, hogy ahova utazol, jó WiFi legyen, akkor foglalás előtt nézz fel a HotelWiFiTest-re, hiszen az oldalon épp az internethálózattal kapcsolatos információkat tudhatod meg. Az oldalon több ezer hotel adatai találhatóak meg, tehát jó esély van rá, hogy az általad kinézett városban is lesz több szálló, amiről információkat tudhatsz meg.

filemanagement

Corrupt a file

Nem készült el időben a beadandó és szeretnél egy nap haladékot? Akkor a corrupt file nevű oldalra érdemes ellátogatni, ahol bármilyen fájlt működésképtelenné tehetsz. Csak annyi a dolgod, hogy feltöltsd a félkész állományt (amit előtte azért lemásolsz a biztonság kedvéért!), majd a Corrupt File gombra megnyomva “elrontod”.

big-data_illu_greenbookblog

WeTransfer

Szeretnél átküldeni egy nagyobb fájlt az ismerőseidnek? Akkor a WeTransfert neked találták ki, hiszen az oldalra akár 2 GB-os dokumentumot is, amit aztán egyszerűen meg is oszthatsz a barátaiddal. A WeTransfer ingyenes, de létezik fizetős verziója is, ott már akár 20 GB-os fájlok küldésére és 100 GB-nyi adat tárolására is lehetőség van!

Nem ez az első alkalom, hogy különleges/érdekes/hasznos oldalakat válogattunk össze. Ha kiváncsi vagy a korábbiakra, akkor a sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, a negyediket itt olvashatod el, míg az ötödiket erre találod. Az előző, vicces honlapokat bemutató cikkünket pedig ide kattintva olvashatod el. 

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő