Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hasznos honlapokat keresel? Mutatunk néhányat!

Dotkom

Hasznos honlapokat keresel? Mutatunk néhányat!

Ezentúl minden héten igyekszünk olyan listával jelentkezni, amelyben hasznos honlapokat ismerhetsz meg. Elsőként 5 olyat mutatunk be, ahol ingyenes, mégis hasznos dolgokat találhatsz, legyen szó akár matematikai megoldásról vagy épp fájlok vírusellenőrzéséről.

virustotal

Virustotal

Ha meg kell nyitnod egy fájlt, ám bizonytalan vagy annak tisztaságában, akkor jó ha tudod, hogy van egy azonnali és ingyenes megoldás a Virustotal személyében. Az oldal 54 vírusírtóval futtat le vizsgálatot az általunk feltöltött dokumentumról és egyenként megjeleníti, hogy melyik szoftver milyen eredményt jelzett a fájlunkra.

Online OCR

Az ingyenes Online OCR segítségével bármikor szerkeszthetővé teheted a fotóidon szereplő szövegeket. Az alkalmazás “több nyelven beszél”, így többek között magyarul, angolul és németül is tud. Emellett azt is kiválaszthatod, hogy Word, Excel vagy TXT formátumba kéred a szöveg konvertálását.

copypastecharacter

CopyPasteCharacter

Amennyiben szeretnél egy speciális karaktert beilleszteni az írásodba, úgy jól jöhet a Copy Paste character, amely nem más, mint egy, a különleges karaktereket tartalmazó honlap. A választék óriási, így garantáltan megtalálhatod azt, amit keresel!

UnFulr

Aki böngészett már az interneten, az bizonyára találkozott már rövidített linkekkel. Ezek azt a célt szolgálják, hogy egy fórumban vagy egy e-mailben ne törje meg a szöveg egészét a hosszúra nyúlt link. Igen ám, de mi van akkor, ha vírusos oldal rejtőzik a link mögött? Nos, ekkor jön a képbe az UnFulr, amely képes a kibogózására, azaz ha bemásoljunk a linket, megmondja, hogy milyen oldalra mutat. Egyszerű és biztonságos!

wolframalpha

Wolfram Alpha

Kiváncsi vagy egy egyenlet megoldására, vagy szeretnél megtudni valamilyen érdekességet? Akkor a Wolfram Alpha a Te oldalat, hiszen a szolgáltatás elképesztően széleskörűen használható és mindig precíz eredményeket ad. Nem utolsó sorban pedig ingyenes, ez pedig a mobil alkalmazásról nem mondható el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés