Connect with us

Hirdetés

technokrata

Technokrata Top 10: Ezek voltak 2015 legolvasottabb cikkei

Dotkom

Technokrata Top 10: Ezek voltak 2015 legolvasottabb cikkei

Újra eltelt egy év, immár 2016-ot írunk. Hamarosan kezdődik a CES, a nyakunkon az MWC és persze számtalan új tesztkészülékre számítunk az idei évben is. Mostan cikkünkben megmutatjuk, titeket olvasókat mely tesztjeink/cikkeink érdekeltek a leginkább:

m4aqua2

10. Teszt: Sony Xperia M4 Aqua – Kacsázik a vízen

Vízálló középkategóriás okostelefon egyenesen a Sony-tól? Igen, az M4 Aqua esetében pontosan erről van szó. Így talán annyira nem is szabad azon meglepődni, hogy az írás sok olvasót érdekelt, ezért helyet kapott a mostani top 10-es listánkon is.

telenor_uzlet

9. Árat emel a Telenor? Így megúszhatod!

Elképesztő mértékű áremelést akart végrehajtani nyár elején a Telenor, ám szerencsére volt kibúvó a meglepő lépés alól. Cikkünkben hasznos tanácsokat osztottunk meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetett megúszni a nem mindennapi áremelést.

honor7cover

8.  Teszt: Honor 7 – Meg fogsz lepődni!

Nem meglepő, hogy sokan kattintottak a Honor 7-es tesztjére. A Huawei almárkája által kínált modell erős hardvert, szép képernyőt és gyors szoftvert ad, a csúcskategóriánál lényegesen megfizethetőbb áron.

DSC09458_resize

7. Teszt: ConCorde Raptor P60 – falkában vadászik

Nyáron jelent meg a ConCorde strapamobiljáról, a Raptor P60-asról szóló tesztünk. Mivel ilyenkor sokan indultok túrázni, ezért nem meglepő, hogy a tíz legolvasottabb anyag közé kerülhetett egy cikk, hiszen ez a mobil biztosan nem ilyed meg egy rázósabb helyzettől!

galaxyj5

6. Teszt: Samsung Galaxy J5 – A hétköznapok sztárja

Megfizethető árú, stílusos középkategóriás telefon? Bizony, a Galaxy J5 esetén épp erről van szó, így az ünnepek közeledtével egyre többen találtatok rá erre a tesztre. Kétségtelen tény, hogy a kétkártyás modell nem kel versenyre a legújabb zászlóshajókkal, de akinek nem a mobilja a mindene, az egy évekig kényelmesen használható eszközt kap a pénzéért.

LG G3 Beat 3

5. Középkategóriás okostelefont vennél? Ezek közül válassz!

Ahogyan a Galaxy J5-ből is látszik, a Technokrata olvasói igen aktívan érdeklődnek a középkategóriás újdonságok iránt. Ennek fényében talán nem is meglepő, hogy jól szerepelt a tavaszi ajánlónk is.

samsung_galaxy_grand_prime

4. Teszt: Samsung Galaxy Grand Prime – Klasszikus földönkívüli

Akárcsak a Galaxy J5, a Galaxy Grand Prime is a sűrű középkategóriában próbál szerencsét. Tesztünkben a megfizethető árú modell nem szerepelt rosszul, ennek fényében pedig nem véletlen, hogy sok olvasót érdekelt az írás.

Flexsmart_x2_bluetooth2

3. Így csinálj kihangosítót az autórádiódból egy perc alatt! Teszt: Gogroove Flexsmart X2

Mit tehet akkor az ember, ha az autójában lévő fejegységre nem lehet rákötni az okostelefont, így nemcsak zenét nem tud hallgatni, de a telefonálás sem megoldható? Vásárol egyet a Gogroove Flexsmart X2-ből, amely egy szivargyújtóról működtethető FM Transmitter. Bár ilyenből számtalan létezik a piacon, ez a modell jó hangminőségével és könnyű kezelhetőségével tűnik ki.

Nemzeti Adó és Vámhivatal

2. Bréking! A NAV lefoglalta a legnagyobb online áruházak szervereit

Január végén robbant a bomba, hogy a NAV több ismert online áruház szerveit foglalta le. Erről a hírről elsőként a Technokratán olvashattatok!

huawei_p8_lite

1. Teszt: Huawei P8 Lite – Nem könnyű eset

Stílusos, erős és gyors: röviden így jellemezhetnénk a Huawei egyik legnépszerűbb modelljét, a P8 Lite-ot. A szemkápráztató készülék a mi tesztünkön is igen jól szerepelt, az írás pedig sokatokhoz eljutott, hiszen idén ezt a cikket olvasták a legtöbben a Technokratán!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés