Connect with us

Hirdetés

technokrata

Autóval mennél a szilveszteri buliba? Így jöhetsz haza a kocsiddal!

Dotkom

Autóval mennél a szilveszteri buliba? Így jöhetsz haza a kocsiddal!

Nem kell mást tenned, mint letölteni a Sofőrhívó alkalmazást!

Már csak órák választanak el minket az új évtől, ezért úgy gondoltuk, hogy egy igazán hasznos alkalmazást mutatunk be, amelynek minden bulizó hasznát veheti. Ha tehát jót szórakoznál és az autód sem akarod otthon hagyni, akkor még most töltsd le ezt az alkalmazást a mobilodra!

Miről van szó?

A Sofőrhívó nem más, mint egy AndroidraiOS-re és Windows Phone-ra  is elérhető, a sofőrszolgálatok ajánlatait összehívó applikáció. A letöltés után gyorsan a tettek mezejére is léphetünk, hiszen csak néhány rövid beállításra van szükség. Miután megadtuk, hogy kik is vagyunk és milyen autóval járunk, azután a térkép menü jelenik meg, ahol a kiindulópont és az úticél megadására van lehetőség. A csoda ezután történik, hiszen a rendszer ilyenkor valós időben(!!) mutatja a 13 sofőrszolgálatból épp munkában lévő vállalkozások ajánlatait, amelyeket egyenesen a szolgálatok diszpécserei adnak, attól függően, hogy milyen az aktuális és jövőbeni kihasználtság.

soforhivo12

Az ajánlat nem csak a vállalkozás nevét és értékeléseit tartalmazza, de az ár mellett még a várható érkezési időt is megjeleníti, így azonnal eldönthetjük, hogy kevesebbet fizetünk, de várunk még egy kicsit, vagy ha sietős a dolgunk, akkor áldozunk a gyors indulásra.  Természetesen nem csak abban a pillanatban lehet foglalni, lehetőség van előre kiválasztani, hogy mikorra szeretnénk, hogy megérkezzen a sofőr. A megjelenő adatlapon  megtekintheted a sofőrszolgálat értékelését, megnézheted, hogy utazásod biztosítják-e, illetve, hogy bankkártyát is elfogad-e a vállalkozás. Emellett elolvashatod, hogy mennyi a kitérő és a várakozás díja és természetesen elolvashatod a korábbi utasok szöveges véleményét.

soforhivo13

Mitől más ez mint a taxi vagy épp az Uber?

Abban, hogy itt a Te autóddal mentek, azaz ha nincs kedved tömegközlekedéssel érkezni a buliba, de mégis innál, akkor nem kell aggódnod a kocsid miatt, a tapasztalt sofőr veled együtt biztonságban hazahozza. Emellett pozitívum, hogy a taxishiénák miatt sem kell aggódni, hiszen minden fuvart rögzít a rendszer, így egy probléma esetén könnyedén visszakereshető, hogy kivel utaztál.

Mennyibe kerül egy fuvar?

Szerencsére nem sokba. Távolságtól függően 2-5 ezer forint körüli átlagárral érdemes számolni, de persze ha Budapest két végén van a kiinduló és az érkező ingatlan, akkor 7-8 ezer forint sem elképzelhetetlen. Ez azonban még így is jelentősen olcsóbb, mint ha az oda-vissza utat egy taxitársaság autójában teszed meg, és persze sokkal kényelmesebb, mint BKV-val közlekedni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés