Connect with us

technokrata

A Logitech újdonságával vezeték nélkülivé alakíthatjuk eddigi hangfalainkat

Dotkom

A Logitech újdonságával vezeték nélkülivé alakíthatjuk eddigi hangfalainkat

A Logitech bemutatta a Logitech Bluetooth Audio Adaptert, ami mindent biztosít ahhoz, hogy megszokott hangszórónkat, vezeték nélküli hangfal rendszerré változtassuk okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatva.

„Egyre inkább használjuk tableteinket és okostelefonjainkat zenék hallgatásra és tárolására is. A Logitech Bluetooth Audio Adapter segítségével közvetlenül átjátszhatjuk a számokat számítógépünk, vagy hifi berendezésünk hangszóróira” – mondta Izabela Sulima a Logitech regionális marketing menedzsere.

„Egyszerű beállíthatóságának köszönhetően könnyedén, vezetékek igénybevétele nélkül, és jó minőségben tudjuk átjátszani a zenét az okostelefonunkról, a vezetékes hangszórókra.

A multipoint Bluetooth csatlakozás két készülék összekapcsolását teszi lehetővé oly módon, hogy egyetlen gomb megnyomására zenét tudjunk közvetíteni egyikről a másikra. Így zavartalanul hallgathatjuk kedvenc zenéinket vagy nézhetünk végig egy filmet, akár házimozi hangzással.

Custom_format_BT_Adapter_PROFILE

Ha az eszközök hatósugáron kívül kerülnek, automatikus újrapárosítás segíti a gondtalan stream élményt. Csak csatlakoztassuk az adaptert egy analóg RCA vagy 3,5 mm-es kábellel a hangszórónkhoz, és irányítsuk a zenelejátszást akár 15 méterről zavartalanul.

A kiváló minőségű akusztika érdekében a Logitech Bluetooth Speaker Adaptert a Logitech korszerű laboratóriumában kalibrálják, így függetlenül attól, hogy milyen eszközön játsszuk le a zenét, soha többé nem kell kompromisszumot kötnünk a hanghatással kapcsolatban.

Ár és elérhetőség

A Logitech Bluetooth adapter várhatóan májusban érkezik meg Európába, és 39,99 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin