Connect with us

technokrata

2016-ra minden másodpercre 1,2 millió percnyi videoforgalom fog jutni

Dotkom

2016-ra minden másodpercre 1,2 millió percnyi videoforgalom fog jutni

A Cisco Systems előrejelzése szerint az üzleti felhasználást tekintve a leggyorsabban az asztali videokonferenciás megoldások fognak bővülni: a 2011-es 36,4 millió felhasználóról 2016-ra 219 millióra nő az alkalmazók köre.

Ezek a prognózisok nagyon kedvezőek az alapítása óta magyar tulajdonban lévő, budapesti infokommunikációs kisvállalkozás, a TC&C Kft. számára. A gyorsan felívelő, nemzetközi elismerésekkel és a világ öt földrészén több száz elégedett felhasználóval rendelkező cég ezúttal is az élvonalbeli trendek irányában halad fejlesztéseivel, ahogy ezt a kezdetektől teszi. A telefon- és videokonferencia-rendszerekhez, valamint call centerekhez kapcsolódó innovatív szoftver­megoldásokra szakosodott, idén húsz esztendős cég szinte valamennyi terméke piaci réseket tölt be. A portfóliójának zászlóshajója, a CARIN hívásrögzítő rendszer abban egyedülálló, hogy a legkülönfélébb elektronikus csatornákon bonyolódó intézményi, vállalati kommunikációt (beleértve a hang- és videó hívásokat, a TelePresence videokonferenciákat és a mobiltelefon beszélgetéseket) egyetlen egységes rendszerben képes rögzíteni és reprodukálhatóvá tenni, mindezt kiemelkedő megbízhatósági és biztonsági paraméterekkel. A TC&C világsikerének egyik bizonyítéka, hogy idén nyártól az USA második legnagyobb bankjában is a többszörösen díjazott magyar szoftvertermékkel rögzítik az ügyfelek és távoli szakértők közötti videokonferencia beszélgetéseket.

Juhász Csaba ügyvezető igazgató szerint a gazdasági világválság ellenére is folyamatosan növekvő export árbevételt produkáló cégük sikerének öt biztos titka van: a nemzetközi piacokon is versenyképes termékötletek, egy nagyszerű fejlesztő csapat, partnerség egy világcéggel, továbbá a földkerekség minden sarkába eljutó online marketing és a közvetett modell az értékesítésben.

A siker-titkok közé tartozik, hogy nagyon hamar felismerték: egy magyar kisvállalkozásnak, rendelkezzék bármilyen innovatív termékekkel, saját erőből szinte elérhetetlen, hogy a potenciális felhasználókhoz világszinten eljusson. Ezért is meghatározó a TC&C számára a több mint 10 éves fejlesztői és üzleti partnerség a Cisco-val, amely megnyitja előttük a világ cégeinek kapuit. A Cisco az elismerését azzal fejezte ki, hogy ez évben a közvetlen beszállítói státuszt is megadta a kis magyar vállalkozásnak.

A TC&C kimagasló nemzetközi sikereiből a hazai felhasználók is profitálnak, hiszen egyik erősségük épp az, hogy a termékeiket a világ számtalan országában, a legkülönbözőbb környezetekben használó ügyfeleiktől beérkező visszajelzéseket, tapasztalatokat és igényeket rövid átfutási idővel, rugalmasan képesek fejlesztéseikbe beépíteni. Így például a mind több magyar banknál és szolgáltatónál mostanában megjelenő IP-alapú üzletkötői telefonkészülékeken (dealer board-okon) zajló beszélgetések felvétele is a legkorszerűbb, egységes módon valósulhat meg a TC&C CARIN hívásrögzítőjének kifejezetten erre a célra kifejlesztett, legújabb funkciója segítségével.    Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone
drón

Dotkom

Bonyolódik a drónpilóták helyzete

2021. január 8. péntek
seo

Műszaki Magazin