Connect with us

technokrata

Új védelem a Pandától

Dotkom

Új védelem a Pandától

Elérhető a Panda Global Protection 2010, a Panda Security teljes körű védelmet nyújtó programcsomagjának bétaverziója. A szoftver ingyenesen letölthető, a teszteléssel pedig tíz szerencsés felhasználó 200 dolláros Amazon-vouchert nyerhet.

A Panda Security legújabb, teljeskörű védelmet nyújtó Panda Global Protection 2010 névre keresztelt programcsomagjának bétaverziója május 25-től elérhető. A program – az alkalmazott megoldásoknak hála – memóriaigénye mintegy 80%-kal csökkent az előző verziókhoz képest, mindezt úgy, hogy minden olyan modul megtalálható benne, amelyre egy otthoni felhasználónak szüksége lehet: antivírus, proaktív védelem kém- és reklámprogramok (adware és spyware) elleni védelem, adathalászat elleni védelem, rootkit-technológia elleni védelem tűzfal, spamszűrő, személyes adatok védelme, bekapcsolható tartalomszűrő, helyi és távoli adatmentés, pc-optimalizáló szoftver.

A szoftver az ún. cloud-technológián alapul, amelyben a felhasználók egy hálózatban helyezkednek el, és az általuk küldött adatokat a Kollektív Intelligencia névre keresztelt rendszer (a hálózat erőforrásait felhasználva) mintegy hat perc alatt teljeskörű elemzésnek veti alá.

Azon bétatesztelők között, akik a leghasznosabb tanácsokat adták, és a legfontosabb hibákra hívták fel a figyelmet, a Panda Security központja egy-egy 200 dolláros, az Amazonon levásárolható ajándékjegyet sorsol ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin