Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kihirdették a KIHOP-2008 kódjelű pályázat nyerteseit

Dotkom

Kihirdették a KIHOP-2008 kódjelű pályázat nyerteseit

A KIHOP-2008. kódszámú, közösségi Internet – hozzáférési pontok támogatására meghirdetett pályázat lezárult.

Az eMagyarország Centrum arra hívja fel a nyertes pályázók figyelmét, hogy a támogatási szerződésben rögzítettek szerint minden nyertes pályázónak saját weboldallal (microsite-tal) kell rendelkezni a támogatási szerződés aláírása után 30 nappal.

Ehhez nyújtanak segítséget oly módon, hogy – amennyiben a pályázók nem rendelkeznek saját weblappal – az eMagyarország Centrum ingyenes, a www.emagyarorszag.hu honlapról elérhető microsite-ot biztosít minden eMagyarország Pontnak. A microsite-ot az alábbi linken lehet igényelni: http://www.emagyarorszag.hu/object.83BB4F32-ED9D-472D-AACF-3FF3F0F8AC22.ivy

A microsite igénylése és üzemeltetése egyszerű, a pályázók, mint eMagyarország Pont a Centrum által biztosított weboldal-keretet tölthetik fel tartalommal.

Tájékozatjuk Önöket továbbá, hogy az eMagyarország Centrum rövidtávú tervei között szerepel, hogy a működő eMagyarország Pontok számára kötelezővé teszi a közúti KRESZ-tábla kihelyezését, melynek beszerzésének díja a KIHOP-2008. támogatási összeg terhére elszámolható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés