Connect with us

technokrata

Aranyos telefon a Vaterán

Dotkom

Aranyos telefon a Vaterán

Harmadik alkalommal startolt Magyarország legnagyobb online piacterén a bevezetés előtt álló termékeket felvonultató Vatera Premier. A június 3-án indult aukción az ország legelső, arannyal bevont MOTOROLA VE66 Luxury mobiltelefonjáért licitálhatnak a vaterázók. Az exkluzív aukción befolyt összeggel a Vatera és a Motorola a Bátor Tábor Alapítványt támogatja.

A havi több mint 1 millió látogatót vonzó aukciós portálon eddig több ezer vaterás felhasználó volt kíváncsi az árverésre. A június 3-án indult liciten a legmagasabb ajánlat jelenleg 110 000 Ft, de a szervezők reményei szerint ez az összeg tovább nőhet az aukció végéig.

A jelenleg futó Vatera Premier tárgya a Motorola VE66 Luxury 18 és 24 karátos arannyal bevont mobiltelefonja, amely itthon elsőként a Vatera aukciós oldalon debütál. A Motorola elsősorban a feltűnő eleganciára vágyó, igényes vásárlókat szólítja meg.

A Vatera Premier sorozattal a Vatera.hu a gyártópartnerekkel karöltve, egyedi termékek gyűjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak szeretne kedvezni. A felajánlott termékekből befolyt összeget a partnerek jótékonysági célra ajánlják fel.

A június 9-én záruló aukció teljes összegét a Vatera és a Motorola a Bátor Tábor Alapítványnak ajánlotta fel. A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor ingyenes élményterápiás programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin