Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox környezetbarát berendezéseivel debütált

Dotkom

A Xerox környezetbarát berendezéseivel debütált

2008. november 27-29-én zajlott a Digitalexpót a SYMA Csarnokban, amely a digitalizációt a középpontba állítva biztosított bemutatkozási lehetőséget a fotó-, videó- és nyomdatechnikai piac szereplőinek, valamint a folyamat eredményeként létrejövő termékek előállítóinak. A Xerox Magyarország Kft. is részt vett kiállítóként a rendezvényen, ahol bemutatta 8254E és 8264E szélesformátumú, valamint Phaser 8560 és 8860 szilárdtintás nyomtatóit.

A számos médiatípust kezelő színes tintasugaras Xerox 8254E és 8264E Eco-solvent tintát használ, így nincs szükség különleges szellőző vagy légtisztító berendezésre, és a nyomatok laminálás nélkül is megőrzik minőségüket akár három évig. A nyomtatók piezoelektromos tintasugaras fejekkel vannak ellátva, amelyek Drop-On-Demand technológiájának köszönhetően kevesebb tintára van szükség, ugyanakkor az éles és élénk színek is garantáltak. A csíkmentes nyomtatást a berendezésekben szintén alkalmazott I2 technológia biztosítja.

A Phaser 8560 és 8860 színes, kisirodai nyomtatók műgyanta alapú, kazetta nélküli kivitelben forgalmazott szilárdtintát használnak, amely az ipari nyomdagépeknél alkalmazott módszerhez hasonlóan felhevítve kerül a papírra. A Xerox által kínált technológia a szokásos színes lézereljáráshoz képest 90 százalékkal kevesebb hulladékot termel, így kíméli a környezetet. A szilárdtintacsomagok kis helyen elférnek, és felbontásuk után csak bele kell ejteni a zsírkrétatömbre hasonlító tintakockákat a berendezés adott nyílásába, hogy elkezdhessük a nyomtatást.

A Digitalexpón a Xerox-stand látogatói a szakmai információk beszerzésén túl megtekinthették a vállalat által szponzorált Ducati-csapat 1098-as motorját, és kipróbálhatták a Xerox-partner Adobe CS4 szoftvercsomag alkalmazásait. A programokkal tökéletesített fotókat a Xerox munkatársai a helyszínen nyomtatták ki a DocuColor 700 nyomdai berendezésen, így mindenki személyesen győződhetett meg a Xerox által garantált minőségről, amelyről többek között a nyomdagép 2400 dpi felbontása gondoskodik.

A DocuColor 700 bármilyen típusú és súlyú másolóanyagra 70 oldal/perces sebességgel nyomtat. Számos befejezőopciója, mint például a hőkötés, a lyukasztás, a kötegelés és a füzetkészítés lehetővé teszi katalógusok, prospektusok, könyvek, oktatási segédanyagok, hírlevelek és egyéb kiadványok nyomtatását. A FreeFlow digitális munkafolyamat-kezelőnek köszönhetően a berendezéssel személyre szóló, akár kis példányszámú, változó adattartalmú nyomtatványok is könnyedén készíthetők.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés