Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul a Nokia-iPhone párviadal?

Dotkom

Indul a Nokia-iPhone párviadal?

A tervek szerint jövő januárban kerülhet a magyar piacra a Nokia 5800 XpressMusic telefonkészüléke, melynek áfa nélküli ára várhatóan 279 euró lesz – jelentette be Dankovics Tamás, a Nokia Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.

A rendkívül nagy felbontású érintőképernyős készülék – amely ujjal vagy érintőceruzával is működtethető – a várakozások szerint széles rétegnek nyújt majd magas fokú vizuális élményt, fő célközönsége a zenehallgatás iránt nagy érdeklődést mutató ifjúság.

A telefon rendelkezik mindazokkal a tartalmi jellemzőkkel, amelyekkel például az Apple iPhone is. Szakemberek szerint a Nokia ezzel a termékével akar hadat üzenni a iPhone-nak. A közelmúltban a Nokia mellett más gyártók is – Sony Ericsson, Samsung, HTC – megjelentek hasonló funkciókkal rendelkező, érintőképernyős telefonokkal. A Nokia 5800 Xpress Music készülék Media Bar alkalmazásának keretében az említett erős zenetartalom mellett galériák, megosztók, böngészők is elérhetők, míg a Contacts Bar alkalmazás olyan felületet kínál, amelyen a felhasználó a számára legfontosabb partnereivel folytatott összes beszélgetését, üzenet- és e-mail-váltását nyomon követheti. A Nokia szándékai szerint az 5800 XpressMusic mindhárom magyarországi mobiltelefon-társaság kínálatában megjelenik majd – az iPhone jelenleg a T-Mobile-nál érhető el -, emellett kártyafüggetlen változatban is piacra kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés