Connect with us

Hirdetés

technokrata

IP alapú ügyfélszolgálat a BTI-nál

Dotkom

IP alapú ügyfélszolgálat a BTI-nál

Az IP kommunikáció alapját a Nortel Communication Server 1000S IP call szerver képezi.

Nemrégiben kezdte meg működését a brit Hogg Robinson Group magyar tagjának, az utazási tanácsadással foglalkozó BTI Magyarország Kft-nek nemzetközi üzleti utazási call centere. Az üzleti utazással kapcsolatban felmerülő céges igényeket (mint például repülőjegy értékesítés, szobafoglalás, autóbérlés) a call center munkatársai kezelik, így kulcsfontosságú a mögötte álló információtechnológia színvonala is. A többnyelvű call center jelenleg 18 európai országban jelen levő globális ügyfél munkatársainak hívásait fogadja.

A BTI hazánkban a Kapsch TeleCom Kft.-t, a Nortel aranyfokozatú partnerét választotta az infokommunikációs megoldás szállítójának. A megbízás kiterjedt az informatikai hálózat és a Nortel LAN eszközök kiépítésére, valamint a Nortel IP Contact Center bevezetésére.

Az IP kommunikáció alapját a Nortel Communication Server 1000S IP call szerver képezi. Az ügyfélszolgálat által használt contact center a Nortel Symposium Express Call Center alkalmazására épül, amit a DSR hangrögzítő rendszere és a Nortel CallPilot egységes üzenetkezelő megoldása tesz teljes körűvé.

A jelenleg 30 munkahelyes ügyfélszolgálat szerves részét képezi a cégcsoport – szintén Nortel-megoldásokat használó – nemzetközi call centerének.

Az egységes IP alapú kommunikációs rendszer kiépítése költséghatékony, üzemeltetése és karbantartása pedig jóval egyszerűbb és könnyebb a hagyományos rendszerekhez képest.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés