Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Bosch-sal erősít az Avaya a KKV-szektorban

Dotkom

A Bosch-sal erősít az Avaya a KKV-szektorban

Sok más mellett erről az egyre szorosabb együttműködésről és eredményeiről is szó lesz a 6. Bosch távközlési és biztonságtechnikai szakmai napon október 12-én, a Művészetek palotájában.

A Robert Bosch Kft. kiegészítette kommunikációs termékpalettáját az Avaya-Tenovis fúzió révén immár elérhetővé vált komplex Avaya alközponti portfolióval. Ennek meghatározó eleme a kis- és középvállalati szegmensnek szánt IP-telefónia és Call Center megoldást biztosító IP Office rendszer. Az együttműködéstől mindkét cég azt várja, hogy a piacvezető technológiával párosított új értékesítési csatorna a KKV területen piacvezető pozíciót szerez.

„Az Avaya és a Robert Bosch Kft. együttműködése nem új keletű, és a tulajdoni viszonyok ismeretében nem is meglepő” – ismertette a kooperáció hátterét Gáll Tamás, az Avaya magyarországi kereskedelmi igazgatója. „Ugyanis, mint azt a szakmabeliek tudhatják, az Avaya 2004 novemberében vásárolta meg a Tenovist, mely termékeknek a Robert Bosch Kft. volt, és mind a mai napig is kizárólagos hazai forgalmazója. Ezután kézenfekvő, hogy a cég az egyesülés után nemcsak, hogy megtartotta forgalmazói jogait, hanem kínálatát az Avaya termékeivel is bővíti.”

Az is célszerű, hogy a Bosch elsőként az Avaya kis- és középvállalatoknak szánt termékcsaládját, az IP Office-t kezdi forgalmazni, hiszen ez kiválóan illeszkedik a már meglévő portfoliójukba. Az IP Office jellegzetesen a KKV szektornak szánt rendszer, amely a call center, a mobil-vezetékes integráció, a telefonközponti, automata központi, és más, ma már alapnak mondott szolgáltatásokra kínál megoldást.

Földházi Csaba, a Bosch Távközlési üzletágának vezetője hozzátette: „Azon túl, hogy az IP Office megoldást szakembereik rekordidő alatt elsajátították, és a cég forgalmazza, itt egy hosszabb folyamatról van szó.”

A Robert Bosch Kft. belátható időn belül az Avaya teljes termékpalettáját forgalmazni kívánja, és kiemelt figyelmet és erőforrásokat összpontosít arra, hogy az Avaya termékkörrel kiegészült termékpalettáját partnerei részére is elérhetővé tegye, és ezzel együtt biztosítsa számukra a teljes körű műszaki és értékesítési háttértámogatást. „Tehát az IP Office csak a kezdet. Az installációban máris komoly referenciákkal rendelkezik a cég, mint például a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal és intézményei, de két másik projekt is a megvalósulás stádiumába érkezett.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés