Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az F-Secure a Veracompot választotta új magyarországi disztribútorának

Dotkom

Az F-Secure a Veracompot választotta új magyarországi disztribútorának

A megállapodás értelmében a Veracomp az F-Secure megoldások magyarországi disztribúcióját látja el, valamint terméktámogatást nyújt viszonteladóinak.

Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy ezentúl a Lengyelországban vezető disztribútor Veracomp magyarországi képviselete számára is biztosít disztribúciós jogokat. A Veracomp az F-Secure termékek forgalmazása mellett technikai támogatással és oktatással is segíti a viszonteladók munkáját.

A megállapodás értelmében a Veracomp az F-Secure megoldások magyarországi disztribúcióját látja el, valamint terméktámogatást nyújt viszonteladóinak. Az együttműködéssel a lengyel disztribútor megerősíti jelenlétét az IT-biztonsági piacon, és kiszélesíti termékportfolióját, mellyel új üzleti lehetőségek nyílnak meg mindkét vállalat előtt. A Veracomp kiterjedt IT-biztonsági viszonteladói hálózattal rendelkezik Lengyelországban, valamint Közép- és Kelet-Európa más országaiban. A Veracomp mellett a 2F 2000 Kft. is folytatja az F-Secure termékek magyarországi disztribúcióját.

„Lengyelországban az F-Secure és a Veracomp már évek óta sikeresen dolgozik együtt. A Veracomp számos értéknövelt szolgáltatást kínál ügyfeleinek, többek között technikai támogatást és terméktréningeket, melyek segítik a viszonteladókat az F-Secure alkalmazások bevezetésében” – mondta el Juhani Kivelä, az F-Secure kelet-közép-európai régió menedzsere. „Meggyőződésem, hogy a Veracomp mind az F-Secure-nak, mind a magyarországi viszonteladóknak nagy segítségére lesz, mivel a cég teljes mértékben átlátja az értékesítési csatorna üzleti logikáját. Reméljük, hogy a Veracomp megbízhatóságával és üzleti ajánlataival növelni fogja az F-Secure eladásait és ismertségét” – tette hozzá Juhani Kivelä.

„Az IT-biztonsági piac világszerte rohamosan növekszik. Az IDC felmérése szerint 2007-re az IT-biztonsági termékek értékesítéséből származó bevétel a világon eléri a 14,4 milliárd dollárt. A tűzfal, az IPS, a VPN, a tartalomszűrés, az anti-spam szolgáltatások és a vírusvédelem ma már elengedhetetlen részét képzik a teljes IT-biztonsági megoldásoknak. Napjainkban a vásárlóknak egyre robosztusabb és átfogóbb biztonsági rendszerekre van szükségük hálózataik, személyi számítógépeik és noteszgépeik védelmére. Az F-Secure anti-vírus termékei teljes mértékben megfelelnek a vásárlók magas igényeinek. A legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálás érdekében Budapesten Lidia Gruszczynska fogja ellátni az F-Secure termékmenedzseri feladatait” – nyilatkozta Krzysztof Grindel, a Veracomp CEE értékesítési osztályának igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés