Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco: intelligens, könnyen kezelhető és biztonságos hálózati megoldások a KKV-nak

Dotkom

Cisco: intelligens, könnyen kezelhető és biztonságos hálózati megoldások a KKV-nak

A Cisco bemutatta kis- és középvállalatok számára kifejlesztett intelligens, egyszerű és biztonságos üzleti kommunikációs megoldását. Az első KKV-k számára kialakított átfogó megoldás célirányos fejlesztésű hangátviteli termékekkel, kapcsolókkal, támogatással, szolgáltatásokkal és finanszírozással.

A Cisco Systems új termékcsaláddal jelent meg, amely kifejezetten a kis- és középvállalatok számára kínál intelligens, könnyen kezelhető és biztonságos hálózati megoldásokat. A Cisco Business Communications üzleti kommunikációs megoldáscsomag a szegmens igényeihez szabott termékek és szolgáltatások mellett számos támogatási és finanszírozási lehetőséget is tartalmaz, amelyekkel a vállalkozások csökkenthetik költségeiket, javíthatják üzletmenetük hatékonyságát, és fokozhatják versenyképességüket. A megoldás részeként a Cisco piacra dobta kis- és középvállalati kategóriájú Cisco Catalyst Express 500-as kapcsolócsaládját, IP-kommunikációs termékeinek kínálatát pedig többek között új IPC-alkalmazásokkal, illetve további XML-képes IP-telefonokkal bővítette.

Cisco Business Communications megoldás kis- és középvállalatoknak
A 20-250 alkalmazottat foglalkoztató kis- és középvállalatok számára készült Cisco Business Communications Solutions a cégek adat- és hangkommunikációjára egységes megoldást kínál. A rendszer „lelke” az új Cisco Catalyst Express 500-as kapcsoló, a telefónia-szolgáltatást az IP Communications Express Solution biztosítja, amely a Cisco ISR-útválasztók részeként a Cisco CallManager Express és a Cisco Unity Express szoftvereket is tartalmazza. Az eszközök beszerzéséhez a Cisco Capital számos kedvező lízingkonstrukciót is kínál.

A számos újdonságot kínáló Cisco Catalyst Express 500 sorozatú kapcsolók ideálisak a konvergált hálózatok megvalósításához. A vezetékes sebességű, 2. protokollrétegbeli, felügyelhető Fast Ethernet, illetve Gigabit Ethernet kapcsolócsalád biztonságos alapokat szolgáltat a hang- és adathálózatok, valamint a vezeték nélküli infrastruktúrák számára. A Cisco Network Assistant 3.0 hálózatfelügyeleti alkalmazás jóvoltából az ügyfelek és partnerek gyorsan és könnyedén konfigurálhatják a hálózataikat, és a kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeihez kifejlesztett megoldásba WLAN-funkciókat, IP-kommunikációs szolgáltatásokat és más fejlett technológiákat építhetnek.

Az egyszerű, és mindent egy csomagban kínáló kommunikációs megoldás a Cisco CallManager Express és a Cisco Unity Express szoftverek legújabb verzióit is tartalmazza. A Cisco CallManager Express 3.3-as verziója 20-96 felhasználós, beágyazott „MeetMe” meghívásos konferenciafunkcióval, továbbfejlesztett hívásátirányítással és várakoztatással, valamint hatékonyabb biztonsági lehetőségekkel rendelkezik. A Cisco Unity Express 2.2-es verziójában az automatikus kezelői szolgáltatásokkal bővített alapszintű automatikus híváselosztó rendszer öt új nyelven vehető igénybe. A felsorolt termékek már most megrendelhetők, és a SMARTnet támogatási szerződéssel rendelkező ügyfelek számára ingyenes frissítésként érhetők el.

A Cisco olyan eszközöket és programokat vezet be értékesítési partnerei számára, amelyek elősegítik a teljes körű megoldások kis- és középvállalati szektorban való terjesztését. A fiókirodák teljesen egységes hang- és adatmegoldásainak konfigurálását, illetve telepítését felgyorsító Cisco IP Communications Express Quick Configuration konfigurációs eszköz mellett a Cisco az ügyfelek hálózatainak távfelügyeletére és kimutatások készítésére alkalmas távfelügyeleti eszközöket is kínál partnerei részére.

A Cisco kis- és középvállalati választékát a Cisco SMB Support Assistant csomag teszi teljessé. A mostantól hangátvitelt is támogató megoldással az ügyfelek elérhetik a Cisco műszaki szakembereit, letölthetik az operációs rendszerrel kapcsolatos karbantartási szoftververziókat, megelőlegezett cserekészülék-szolgáltatást vehetnek igénybe, hozzáférhetnek az SMB Support Assistant portálhoz, és használhatják a Cisco elektronikus klienseszközeit. A támogatási megoldás érthető, világos utasításokkal könnyíti meg a telepítést, a konfigurálást és a hibaelhárítást a felhasználók számára.

Cisco Business Communications Solution megoldás 250 főnél több munkatársat foglalkoztató vállalatoknak
A 250–1.500 alkalmazottat foglalkoztató vállalatokat megcélzó megoldás az átfogó és kibővített középvállalati termékválaszték mellett új intelligens, egyszerű és biztonságos IP-kommunikációs alkalmazásokat is kínál.

Cisco MeetingPlace Express – Az egyszerűen használható, gazdaságos telefonos és webkonferenciás megoldás révén a közepes méretű szervezetek a belső hálózataikon létesített konferenciafunkciókkal csökkenthetik költségeiket és javíthatják alkalmazottaik munkájának hatékonyságát. A Cisco IP-telefonokra is kiterjeszthető funkciókkal a felhasználók találkozókat kezdeményezhetnek, kezelhetnek, illetve azokhoz igény szerint kapcsolódhatnak.

Cisco Mobile Connect – A Cisco CallManager felhasználói számára elérhető új termékkel a munkatársaknak elegendő egyetlen IP telefonszámot megadniuk ügyfeleiknek, partnereiknek, a hívásokat a rendszer az előzetes beállításoknak megfelelően automatikusan továbbítja arra az eszközre – mobiltelefonra, vagy otthoni készülékre – ahol a felhasználó éppen tartózkodik. Az irodába érkezve a mobiltelefonon megkezdett hívások megszakítás nélkül folytathatók az asztali IP telefonkészüléken, illetve az onnan indított hívások átvihetőek a mobiltelefonra.

Cisco Unity Connection – Az egyszerűen telepíthető és kezelhető, webes kezelőfelülettel rendelkező hangpostarendszer integrált üzenetkezelést, hangfelismerést, illetve hívásvezérlő szabályokat kínál. Automatikus kezelői szolgáltatásai többek között intelligens hívásvezérlésre, valamint egyszerűen testre szabható hívásszűrési és üzenetértesítési funkciókra terjednek ki.

Cisco Voice Provisioning Tool, CiscoWorks IPC Operations Manager és Services Monitor – A hatékony, egyszerű és böngészővel könnyen kezelhető webes eszközök a teljes Cisco IP-kommunikációs termékcsalád szolgáltatásainak konfigurálásáról, megfigyeléséről és a hálózat állapotjelentéseinek elkészítéséről gondoskodnak.

A felsorolt eszközökön kívül a középvállalati ügyfelek számos Cisco Catalyst kapcsoló – köztük az új Catalyst 2960-as kapcsolócsalád -, útválasztó, illetve vezeték nélküli és biztonsági kiegészítő közül választhatnak. Emellett a Cisco SMARTnet szolgáltatáscsomag keretében az év minden minden percében az eddigieknél is korszerűbb műszaki segítséget, támogatási eszközöket és információkat, operációsrendszer-frissítéseket, illetve megelőlegezett cserekészülék-szolgáltatást vehetnek igénybe, míg a Cisco Capital keretében és a Cisco értékesítési partnereitől rugalmas lízingelési lehetőségekhez jutnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés