Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeresen teljesítette idei Cisco Gold Partneri auditját az LNX

Dotkom

Sikeresen teljesítette idei Cisco Gold Partneri auditját az LNX

A Cisco Shared Support modell lehetővé teszi, hogy az ügyfél csak a ténylegesen igénybe vett szolgáltatásért fizessen.

Az LNX Hálózatintegrációs Rt. a KFKI Csoport tagjaként, mint a Cisco rendszerek és megoldások egyik legnagyobb hazai szállítója, az idén is kiérdemelte a Cisco Gold Partneri rangot. Az LNX immár 10 éve a Cisco hazai partnere, 1999 óta szolgálja ügyfeleit a legmagasabb szintet képviselő Gold partneri kategóriában.

„A Cisco Gold Partnerség egy rendkívül komoly, objektív mérce, amely idén az eddigieknél is szigorúbb követelményeket támasztott a Cisco új támogatási modelljének bevezetése miatt.” – mondta Kászonyi Péter, az LNX ügyvezető igazgatója.

A Cisco Shared Support modell lehetővé teszi, hogy az ügyfél csak a ténylegesen igénybe vett szolgáltatásért fizessen, ugyanakkor megkívánja, hogy az LNX által szállított Cisco rendszerek konfigurációját, változásait teljes életciklusukon keresztül követni tudjuk. Ennek megvalósítására az LNX-nél bevezetett BMC-Remedy ITSP alkalmazás jól támogatja az LNX ügyfelek eszközparkjának teljes körű üzemeltetését, a bevezetés második fázisában pedig lehetővé válik, hogy az ügyfelek nyomon kövessék bejelentéseik státuszát is.

„Idén 10 éve szerződtünk le a Ciscoval, azóta a tevékenységünk gerincét adják a Cisco rendszerek, együttműködésünk további kedvező kilátásokat ígér a jövőre nézve is.” – zárta szavait Kászonyi.

„A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. Napjainkban a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy az ügyfeleknél jelentkező hálózati igényeket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki. Partnereink segítségével meg kell felelnünk azon elvárásnak is, hogy megértsük az ügyfelek üzleti problémáit és saját tapasztalataink alapján segítsük munkájukat. Az LNX az elmúlt 10 év során lojális, felkészült, az új technológiák iránt nyitott partnernek bizonyult és kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatókat ért el.” – mondta Budafoki Róbert, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.

Mit jelent a Gold Partnerség? Ahhoz, hogy egy partnercég megfeleljen a különböző minősítési szinteknek, nemzetközileg szabályozott program keretében rendkívül szigorú feltételrendszernek kell megfelelnie, és minősítését évről-évre meg kell újítania. A Cisco kiemelt partnereinél meghatározott számú, Cisco minősítéssel rendelkező rendszermérnök és kereskedő, továbbá megfelelően kiépített bemutató-laboratórium kell, hogy az ügyfelek rendelkezésére álljon. A Cisco kiemelt partnerei átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében, valamint az esetleges zavarelhárításban. Tehát a Gold partnerség bizonyos szempontból nem más, mint temérdek szabály és feltétel szigorú betartása, ám ezek a jól kidolgozott szabályok teszik lehetővé, hogy a felhasználó maximálisan elégedett legyen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés