Connect with us

Hirdetés

technokrata

CGShop-Manga: rajztanfolyam grafikusok, 3D szakemberek és diákok számára

Dotkom

CGShop-Manga: rajztanfolyam grafikusok, 3D szakemberek és diákok számára

A képzés egyaránt hasznos tudás alapot jelenthet a kezdő és haladó számítógépes grafikusok, 3d szakemberek valamint diákok számára egyaránt.

A CGShop Solutions a Manga Rajziskolával karöltve 2005. májusától az országban egyedülálló rajzi tanfolyamot szervez. A tanfolyam célja az alapvető rajz elméleti ismeretek mellett a mindennapi grafikai feladatok elvégzéséhez szükséges gyakorlati tudás átadása is.

A korhatár nélküli képzés egyaránt hasznos tudás alapot jelenthet a kezdő és haladó számítógépes grafikusok, 3D szakemberek valamint diákok számára egyaránt. A tanfolyamok időbeosztásának kialakítása során elsődleges szempont volt, hogy a képzések a napi munkavégzéshez illetve tanuláshoz jól illeszkedjenek.

A tematikát tekintve kiemelt hangsúlyt kaptak a mindennapi munkavégzéshez szükséges gyakorlati alapokat biztosító feladatsorok elvégzése így a hallgatók a tanfolyam ideje alatt, elsajátíthatják az általános rajztechnikai alapokat, a perspektivikus ábrázolás elméleti és gyakorlati elemeit valamint az emberábrázolás fő részeit.

A 40 órás, 10 modulból álló alapképzést követően számtalan specializáció közül lehet választani, így a további képzések során lakberendezői, rajzfilm készítői, story board rajzolói illetve figuratervezési területeken is folytathatják tanulmányaikat a képzésen résztvevők.

A képzések pontos tematikája a CGShop.org illetve a Manga rajziskola oldalain érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés