Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link és a Trend Micro együttműködése a nagyobb biztonság érdekében

Dotkom

A D-Link és a Trend Micro együttműködése a nagyobb biztonság érdekében

A D-Link népszerű útválasztóit a vírusok, hackerek, levélszemetek és kémprogramok ellen védelmet nyújtó Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazással szállítja.

A D-Link, fogyasztói hálózatok vezető világpiaci szereplője és a Trend Micro, a világ egyik vezető szerver alapú antivírus fejlesztője bejelentették, hogy egyes D-Link termékeket a Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazásának 3 hónapos ingyenes próbaverziójával szállítanak. A kiválasztott D-Link termékek megvásárlásával együtt járó PC-cillin Internet Security 12 használatával az otthoni és a kisirodai vásárlók is élvezhetik a fokozott biztonság előnyeit.

„Legnépszerűbb termékeinket a Trend Micro Internetes biztonsági szoftverével együtt kínálva vásárlóink egyetlen egyszerű lépéssel megfelelő biztonsággal építhetik be hálózatukba az új hálózati eszközt. Célunk, hogy vevőinknek olyan teljes körű megoldást nyújtsunk, amely könnyen elérhetővé teszi a legmodernebb biztonságot és vírusvédelmet.” – mondta Richard Lamond, a D-Link európai Szövetségek és Technológia igazgatója.

Raimund Genes, a Trend Micro európai elnöke hozzátette: „Trend Micro örül a lehetőségnek, hogy a D-Linkkel együttműködve hatékony otthoni és kisirodai biztonsági megoldásokat kínáljon egész Európában. A széles sáv használata és az otthoni hálózatok növekvő száma kihangsúlyozza a megnövelt biztonság iránti igényt olyan támadásokkal szemben, mint a hálózati férgek, kémprogramok és az adathalászat. A megállapodásnak köszönhetően a Trend Micro és a D-Link egy megbízható hálózati megoldást és megnövelt biztonságot nyújthat az európai vásárlók számára egyetlen csomagban.”

A Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazása az első olyan személyes Internet biztonsági megoldás, amelyet kifejezetten az asztali számítógépeknél megszokott biztonság otthoni és vezeték nélküli hálózatokra történő kiterjesztésére fejlesztettek ki. A PC-re telepítve a szoftver egyszerre biztosít vezető antivírus technológiát és személyi tűzfalat átfogó védelmet nyújtva a számítógépes vírusok, férgek, trójai programok ellen, miközben blokkolja a hackereket, felderíti a kémprogramokat és szűri a levélszemeteket. A Wi-Fi behatolás jelzés funkció figyelmezteti a felhasználót, ha ismeretlenek kísérelnek meg behatolni a vezeték nélküli hálózatra. Valamennyi otthoni hálózatba kapcsolt PC egyszerűen konfigurálható és frissíthető.

Az egész Európára kiterjedő együttműködés március 1-jén indul. Az érintett termékek a következők: D-Link DI-624, DI-624+ és DWL-G730AP. A Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 alkalmazás angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven kínáljuk. A csomagban kínált 3 hónapos ingyenes próbaverzión felül a D-Link vásárlók kedvezményt kapnak az éves Trend Micro csomag megvásárlása esetén is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés