Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun Java technológiájával támogatja Bono kampányát

Dotkom

A Sun Java technológiájával támogatja Bono kampányát

Egymillió „hang” csatlakozását várják a Bono által kezdeményezett és a Sun Microsystems támogatta ONE kampányhoz.

A Sun Microsystems bejelentette, hogy csatlakozik az énekes–aktivista részvételével zajló ONE elnevezésű közcélú online kampányhoz, amely során sokszázezer ember emelheti fel a szavát az afrikai AIDS-járvány és szegénység leküzdése érdekében.

2005 márciusától kezdődően a Sun Microsystems Java technológiáján, a java.com webhely funkcióin és a Voxiva cég megoldásain alapuló rendszer segítségével bárki elektronikusan is csatlakozhat a ONE kampányhoz. A jelentkezőknek mindössze egy szöveges üzenetet kell elküldeniük mobiltelefonjukról vagy bármilyen egyéb Java-alapú eszközről, ha csatlakozni kívánnak Bonohoz az afrikai újratermelődő szegénység és AIDS-járvány elleni harcban.

A szöveges üzenet úgynevezett „első csók”-ként kapcsolatot létesít a küldő fél és a ONE kampány weboldala között. A feliratkozást a rendszer e-mailben igazolja vissza, és a java.com webhely a feladónak egy új csengőhangot is felajánl. Az akció eredményeként több százezer „hang” adhat majd nyomatékot az amerikai kormányzati politika módosítását célzó, a fenti kritikus fontosságú egészségügyi kérdésekkel és gazdasági problémákkal kapcsolatos petícióknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés