Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teleperc díjcsomag a Matávtól

Dotkom

Teleperc díjcsomag a Matávtól

2005. február 1-jétől Teleperc néven új, lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv az ország egész területén. A percalapú díjcsomag helyi, belföldi, mobil és nemzetközi irányokban, a Matáv lakossági díjcsomagjai közül a legjobb percdíjakat nyújtja az ügyfeleknek.

Az új, Teleperc díjcsomaggal az ország valamennyi vezetékes telefonszámát nagyon kedvező percdíjakon tárcsázhatják a Matáv ügyfelei, illetve a Matáv szolgáltatási területén kívül élők is. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba, a belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. (A díjcsomagban a számlázás perc alapon történik.) A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál: például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

A Matáv szolgáltatási területén a díjcsomag része a Szabadnap kedvezmény. A Teleperc díjcsomaggal a Matáv szolgáltatási területén a hívószámkijelzés, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás szolgáltatások ingyenesek, továbbá a díjcsomaghoz az XL és XXL kiegészítő díjcsomagokat is meg lehet rendelni. A díjcsomaghoz díjmentesen lehet igénybe venni a “Hazaszámlázó” hívókártya szolgáltatást, melynek segítségével az ügyfelek a díjcsomag kedvező tarifáin telefonálhatnak belföldről (Matáv területről) és külföldről egyaránt.

Amennyiben a díjcsomagot a Matáv szolgáltatási területén kívül kívánják igénybe venni az ügyfelek (az országos bevezetésnek köszönhetően Magyarország egész területén választhatják az ügyfelek az új díjcsomagot), akkor a hívás kezdeményezése előtt a Matáv 1515 előhívó számát kell tárcsázniuk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés