Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezérigazgató-helyettesek az Axelero-nál

Dotkom

Új vezérigazgató-helyettesek az Axelero-nál

Az Axelero Internet új pénzügyi és marketing vezérigazgató-helyettesekkel erősíti csapatát.

Az Axelero Internet pénzügyi vezérigazgató-helyettesi posztját Szász Dániel, míg a marketing vezérigazgató-helyettesei pozíciót Szalay-Bobrovniczky Kristóf fogja betölteni. A vezetők a január 1-jétől új szervezeti rend szerint működő Internet-vállalathoz csatlakoznak, amely a jövőben az üzletági (lakossági, vállalati, média) helyett a funkcionális (többek között értékesítési, marketing, portál) vállalati modell szerint folytatja tevékenységét.

Szász Dániel (32 éves) közgazdász végzettségű. 1994-2003 végéig a General Motors munkatársa, ahol különböző pozíciókban tevékenykedik. 1994-96-ig pénzügyi elemző, 1996-98 között az Opel Magyarország pénzügyi vezetője, majd európai brand menedzser helyettese. 2000-2002-ig az Opel Southeast Europe pénzügyi igazgatója, 2003-ban pedig a GM Daewoo Central & Eastern Europe ügyvezető igazgatója. Nős, egy gyermek édesapja.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf (33 éves) 1993-ban végzett a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen agrármérnök és angol-magyar szakfordító szakon. Ezután egy évet tölt a francia állam ösztöndíjasaként a Copernic posztgraduális menedzsment képzésen Párizsban, szakmai gyakorlatát a Totalnál tölti Franciaországban és itthon. Ezt követően előbb a Deloitte& Touche-nál, majd a Crédit Lyonnais-nél dolgozik, tanácsadóként, illetve ügyfél menedzserként. 1999-ben csatlakozik a PanTel Rt-hez, ahol 2000-2002-ig kereskedelemi igazgató, majd vezérigazgató-helyettes. 2002-től az Euroweb Magyarország Rt. vezérigazgatója.

Az Axelero Internet az idei évben több területen is kiemelkedő eredményeket ért el. Az előfizetők számát tekintve közel 40%-os, míg az ADSL-hozzáférések értékesítése terén közel négyszeres növekedést produkált.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés