Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link és a Clavister együttműködése

Dotkom

A D-Link és a Clavister együttműködése

A D-Link egyre több figyelmet szentel a biztonságnak.

A hálózati termékeket gyártó D-Link és a Clavister nevű svéd vállalat együttműködési megállapodást kötött a tűzfalak területén. A D-Link célja az, hogy az informatikai- biztonsági termékeket gyártó Clavister technológiájának és szakértelmének segítségével piaci részesedést szerezzen a folyamatosan növekvő tűzfalak piacán.

A biztonsági termékek és tűzfalak értékesítése terén növekedés várható a következő öt-hat évben. A D-Link, amely szélessávú routereket és VPN-megoldásokat szállít, ugyanilyen sikert szeretne elérni a tűzfal piacán belül is.

A Clavister kiválasztása elsősorban a vállalat szakértelmének volt köszönhető, valamint annak az egyedi alaptechnológiának, amely sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik más cégek hasonló termékeivel szemben. A Clavister termékei jó minőségükről híresek, amit az is alátámaszt, hogy három éven keresztül sorozatban elnyerték a „Nätverk och Kommunikation” (Hálózat és kommunikáció) című svéd szakmai folyóirat „Legjobb teszteredmény” elnevezésű díját.

A Clavisterrel történő együttműködés azt is lehetővé teszi a D-Link számára, hogy hosszú távon képes legyen komplex és rendkívül kompetens biztonsági megoldásokat kínálni nagyvállalatok vagy szervezetek számára is.

„Az első termékek 2004. januárjában kerülnek forgalomba. Kezdetben a termékskála a DFL-700-asból áll, amely kis- és közép-vállalkozások számára ajánlott, valamint a DFL-1100-asból, amelyet inkább a nagyvállalatok, illetve nagyobb szervezetek használhatnak.” – mondta John Vesstberg, a Clavister AB műszaki igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés