Connect with us

technokrata

A L’Oréal selfie alapján ad bőrápolási tanácsot

vichy

App

A L’Oréal selfie alapján ad bőrápolási tanácsot

A L’Oréal selfie alapján ad bőrápolási tanácsot

A Vichy SkinConsultAI egy szelfi alapján ad személyre szabott bőrápolási tanácsokat

Már a magyar fogyasztók számára is elérhető a tavaly bemutatott „Határtalan szépség” egyik fejlesztése, a Vichy SkinConsultAI, amely felismeri az öregedés jeleit és személyre szabott bőrápolási tanácsokkal látja el a felhasználókat. A L’Oréal tavaly egy világkonferencián mutatta be hangvezérelt, mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseit, amelyek előrevetítették a jövő szépségét.

A 15 éves bőrgyógyászati szaktudást kiterjesztett valósággal és mesterséges intelligencia technológiákkal ötvözve, a Vichy laboratóriumai kifejlesztették a SkinConsultAI-t, amely segít a nőknek megérteni bőrük öregedését. Ezt egy összehasonlító algoritmus működteti, amely az arcvonásokat egy 10 000 osztályozott képből álló adatbank képeihez hasonlítja. Egy szelfi alapján a SkinConsultAI hét fő öregedési jelet követ nyomon a személyre szabott bőrértékelésért. Ez az értékelés megállapítja a bőr erősségeit és a prioritásokat a testreszabott bőrápolási javaslatért, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók jobban tudjanak hatni a bőrük öregedési folyamatára.

Az online bőröregedési konzultáció képes felismerni és osztályozni az öregedés 7 jelét; a mély ráncok láthatóságát, a kisebb ráncokat, a szemek alatti ráncokat, a pórusok láthatóságát, a feszességhiányt, a pigmentfoltok intenzitását és a ragyogás hiányát. Az alkalmazás néhány másodperc alatt felismeri a felhasználó bőrének erősségeit, tehát a legkevésbé kimutatható öregedési jeleket, valamint beazonosít két prioritást, amelyek a legjelentősebbek a hét közül és ezekre összpontosít az ajánlott bőrápolási rutinban. A SkinConsultAI egy személyre szabott termékajánlásokat tartalmazó bőrápolási programmal zárul le.

Az utóbbi évtized kutatómunkája lehetővé tette a L’Oréal számára a legnagyobb bőröregedési adatbázis létrehozását: a bőröregedési atlaszét. Az atlasz követi a bőröregedés jeleinek alakulását – a nazolabiális ráncoktól kezdve a homlokráncokon, a sötét foltok intenzitásán és sűrűségén át, a feszesség hiányáig és a szemhéj megereszkedéséig – minden bőrtípusra. Az atlaszt manapság világszerte bőrgyógyászati referencia anyagnak tekintik a bőröregedés előrehaladottságának felmérésére és jövőbeli alakulásának előrejelzésére.

A Vichy SkinConsultAI a tavaly már elérhetővé vált My Skin Track UV by La Roche-Posay-t, az Effaclar SpotScan by La Roche-Posay-t és a Style My Hair Pro by L’Oréal Professionnel-t követi a Csoport mesterséges intelligenciával és kiterjesztett valósággal működő szolgáltatásai sorában.

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin