Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, kényelmes app-keresőt fejlesztett mobiljaira a Huawei

huawei

App

Új, kényelmes app-keresőt fejlesztett mobiljaira a Huawei

Új, kényelmes app-keresőt fejlesztett mobiljaira a Huawei

A Petal Search-el egyszerűen és biztonságosan megtalálhatják kedvenc alkalmazásaikat a felhasználók

A Huawei új, biztonságos app-keresője segít a felhasználóknak egyszerűen megtalálni és gyorsan letölteni telefonjukra kedvenc film, zene, hír vagy játék alkalmazásaikat – köztük azokat, amelyek még nem érhetők el közvetlenül a vállalat saját app boltjában, az AppGalleryben. Az új Huawei P40 mobilokra már előre telepített Petal Search a legjobb keresési találatok érdekében olyan vezető globális és európai keresőmotorokkal működik együtt, mint a Yandex&Bing, vagy a Qwant. A felhasználóknak a kívánt app nevét csak be kell írniuk a Petal Search kezdőképernyőjén elhelyezett keresőbe, amely pillanatok alatt megjeleníti, honnan tölthető le az alkalmazás.

A Huawei gőzerővel fejleszti saját alkalmazásboltját, az AppGallery-t, amelyet 90 millióan használnak már Kínán kívül is. Az AppGallery felhasználóinak száma az európai piacon az indulása óta megötszöröződött, míg Magyarországon megháromszorozódott. Az AppGallery segítségével a Huawei okostelefonok tulajdonosai letölthetik készülékeikre a kedvenc nemzetközi és hazai alkalmazásaikat, legyen szó hírekről, játékokról, ételrendelésről, filmekről vagy zenékről. Az AppGalleryből már most is 60 ezer alkalmazás, köztük több száz magyar app tölthető le közvetlenül, ugyanakkor vannak olyan alkalmazások, amelyeket itt egyelőre még nem találnak meg a felhasználók, máshonnan azonban egyszerűen beszerezhetőek. Ezen alkalmazások beszerzésének egyik módja a Huawei készülékekre előre telepített Phone Clone alkalmazás használata, mellyel a fogyasztók korábbi telefonjaikról a másodperc töredéke alatt átmenthetik alkalmazásaikat, kontaktjaikat és adataikat is az új eszközükre.

Továbbá az AppGallery – ben még nem fellelhető alkalmazások könnyed beszerzését hivatott segíteni a Huawei újonnan elindított applikáció keresője, a Petal Search is, amely június közepétől már a P40 család mindegyik készülékén előre telepítve, egy EMUI frissítésen keresztül megtalálható, minden más készülékre pedig letölthető az AppGalleryből is. Az app immáron 45 ország 40 nyelvén – köztük magyarul is – elérhető, lokáció alapján listázza a közkedvelt applikációkat is a felhasználók nagy örömére.

A Petal Search egy olyan, a készülék kezdőképernyőjén elhelyezett kereső, amellyel gombnyomásra elérhető és letölthető számtalan app. A keresőben a különféle kategóriákra szűrve a felhasználók számára megjelennek az ajánlott applikációk nevei és elérhetőségei, frissítési lehetőségei. Ezek az applikációk letölthetők például az AppGalleryből, vagy egy másik alkalmazásboltból, valamint megnyithatók Quick App-ként. Ha egy app csak weboldalként érhető el, a Petal Search ezt is jelzi, és megmutatja az utat a felhasználónak.

A Petal Search hardver-alapú biztonsági technológiát használ, az európai adatvédelmi (GDPR) szabályoknak is teljeskörűen eleget tesz, ezzel biztonságossá teszi az alkalmazások letöltését és telepítését a Huawei okostelefonokra.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés