Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi lesz veled USB 3.0?

Laptop

Mi lesz veled USB 3.0?

Kingston tervek 2011-re.

A Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n ismertette idei évre vonatkozó terveit a Kingston. Eszerint 2011-ben tovább bővíti az USB 3.0 technológiát használó termékek támogatottságát: USB 3.0-s Flash meghajtók átfogó csomagjának fejlesztését tűzte ki célul. A Kingston Technology a jelenleg elérhető leggyorsabb USB 3.0 meghajtót teszi elérhetővé a professzionális felhasználók és a megszállott játékosok számára. A DataTraveler HyperX 3.0 lesz a technológia zászlóshajója, egyben pedig a nagyteljesítményű Kingston Flash SSD-meghajtókból, USB-s meghajtókból és memóriakártyákból álló, a HyperX memóriamodulokat kiegészítő HyperXperience termékcsalád meghatározó tagja.

2010 szeptemberében a Kingston megjelentette a DataTraveler Ultimate 3.0-t, az első SATA bridge-chipeket használó, nagy adatátviteli sebességet biztosító USB 3.0 Flash meghajtót. Miután elérhetővé váltak az egylapkás vezérlők, a Kingston bejelentette a DataTraveler Ultimate 3.0 második generációját, amely 16 GB, 32 GB és 64 GB méretben megvásárolható. Az egylapkás vezérlő lehetővé teszi a jobb USB 3.0-kompatibilitást és a nagyobb sebességet.

Kingston DataTraveler Ultimate pendrive

Egyre több USB 3.0-s képességekkel rendelkező személyi számítógép jelenik meg az év hátralévő részében is, különösen a második negyedév végén, illetve a harmadik negyedév elején. A Kingston ezekhez a rendszerekhez belépő szintű Flash meghajtókat tesz majd elérhetővé. Ezen alacsonyabb kapacitású és költségű meghajtók kimondottan az átlagos fogyasztók számára készülnek, elősegítve a technológia szélesebb körű terjedését.

Memóriák
Alapüzletágára is hangsúlyt fektet a vállalat idén. Ennek bizonyítéka a Kingston HyperX Genesis Special Edition Grey kétcsatornás memóriakészlet, melyet úgy alakítottak ki, hogy mind az új Intel P67 Sandy Bridge platformot használó alaplapokkal, mind a már elérhető P55-alapú rendszerekkel használható legyen. A kit jelenleg 4 GB kapacitású, 2133 MHz és 1600 MHz órajelű DDR3 készletekben érhető el.

Kingston HyperX Genesis Special Edition Grey memoria

Emellett azt is bejelentette a CES-n a vállalat, hogy 8 GB kapacitású, 2133 MHz órajelű Kingston HyperX memóriakészletei megkapták az Intel P67 Sandy Bridge platformra vonatkozó XMP tanúsítványát. A Kingston HyperX T1 négydarabos készletek a világ első olyan 8 GB-os memóriakészletei, amelyek megszerezték ezt a minősítést.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés