Connect with us

Hirdetés

technokrata

„Lemeríthetetlen” netbook a Samsungtól

Laptop

„Lemeríthetetlen” netbook a Samsungtól

Akár közel két munkanapig is kibírja egyetlen töltésről.

Pár napja megkezdte legújabb hordozható számítógépének értékesítését a távol-keleti gyártó. A Samsung N230 természetesen Intel Atom alapokon nyugszik, a felhasználó választása szerint egy 1,66 GHz-es N450 vagy egy 1,83 GHz-es N470 processzor kerülhet bele. Szintén a leendő vevő határozhatja meg, mekkora akkumulátorral akarja megvásárolni a kis masinát: 32 és 66 Wh-s telepeket kínálnak a dél-koreaiak.

Utóbbival egyébként egészen fantasztikus(nak tűnő) teljesítményre képes a netbook: a gyártó ígérete szerint akár 13,8 órán keresztül folyamatosan nyüstölhetjük a kis drágát. Ez közel két munkanap (ha kicsit lógunk), ami elismerésre méltó spórolást jelent az energiával. De még ha a kisebbik akkut választjuk, akkor is 7 órás üzemidőt ígér a Samsung.

Samsung n230 outdoor.jpg

A 10,1 colos kijelző egyébként a megszokott 1024×600 pixeles felbontást nyújtja, de szerencsére már LED-es háttérvilágítás dolgozik benne. Állítólag speciális kialakításának köszönhetően tükröződésmentes látványvilágot biztosít, még akkor is, ha a szabadban használjuk.

Nos, ez utóbbit akkor hisszük el, ha látjuk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés