Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: minőségi Golla tokok minden mennyiségben

egyéb kütyük

Teszt: minőségi Golla tokok minden mennyiségben

A Gigatel által forgalmazott Golla termékek nem csak praktikusak, hanem még szemrevalók is egyben, és az áruk sem vészes.

A szivárvány szinte minden színében kaphatóak a Golla Mobile Bag névre keresztelt mobiltelefon tartók, melyeket ráadásul divatos minták díszítenek és alapanyaguk is minden esetben eltérő, így például akar farmerszövet is lehet. A korrekt rögzítésről egy méretes karabiner gondoskodik, melyhez még egy hosszú hordszíj is jár. A mobilunkat felül kell becsúsztatni, a hátsó cipzáras részbe pedig egy kis pénzt, vagy egyéb apróságokat is el lehet rejteni.

A puha, de mégis ellenálló borítást kapott Golla Digi Baghez is jár karabiner és hordszíj, de hátsó cipzáras fakk nincs ezen a modellen, melyet egyébként kifejezetten ultra-kompakt digitális fényképezőgépekhez fejlesztett ki a gyártó.

Végül, de korántsem utolsó sorban szólnunk kell még a Golla Music Bagről. Ez a tépőzáras kialakítású, elsősorban hordozható digitális zenelejátszókhoz szánt, de mobilokhoz és fényképezőgépekhez is használható tok belül két elszeparált rekesszel rendelkezik és a hátsó részén is találunk egy kis cipzáras tárolórészt.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés