Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adatmentés takarékosan, EMC-módra

Laptop

Adatmentés takarékosan, EMC-módra

A legmodernebb technológiákkal tartható kézben az adatok mennyiségének növekedése.

Az EMC World többezer látogatójának ismertetett új megoldások a legmodernebb technológiák – mint például az adatok duplikációjának elkerülésére szolgáló szoftverek, a lemezeket leállító funkciók, valamint a nagykapacitású, alacsony fogyasztású lemezmeghajtók – segítségével látványosan csökkentik a lemezes biztonsági mentések fajlagos költségeit a szalagos megoldásokkal szemben. Az EMC biztonsági mentési termékeiben és megoldásaiban a duplikáció-mentesítő és egyéb kulcsfontosságú funkciók natív módon beépülve kerülnek forgalomba, így ezeket nem kell külön termékekként megvásárolni. A vállalat kínálatában minden védelmi szint (CDP, VTL, spindown, dedup, replikáció) szerepel a megfelelő rugalmassággal és a különféle piacokhoz kialakított értékesítési csomagban (szoftver, integrált megoldás, szolgáltatás, SaaS).

Az EMC bejelentette alkalmazás-felderítési és függőség-leképezési megoldásának legfrissebb változatát. A 6.0-ás változat központi funkciója, hogy a megoldás teljes mértékben támogatja a VMware VirtualCenter környezeteket –megnövelve az informatikai üzemeltetés átláthatóságát és a fizikai, virtuális és vegyes adatközpontok irányíthatóságát. Az ADM 6.0 betekintést nyújt az üzleti alkalmazásokba és a virtualizált környezetek támogató IT-infrastruktúrájába.

A szintén ma bejelentett EMC IT Compliance Analyzer – Application Edition 1.1-gyel együtt használva az ADM javítja a felhasználók irányítási lehetőségeit a virtualizált környezetekben, ezzel segítve, hogy a VMware implementációs stratégiákon belül az informatikai rendszerek megfeleljenek az előírásoknak, a követendő szervezeti gyakorlatnak, valamint az olyan törvényi követelményeknek, mint a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) és a HIPAA.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés