Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthoni médiaszerver: az okos kis mindenes

Laptop

Otthoni médiaszerver: az okos kis mindenes

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta az Our Room PC házi szórakoztató központot.


Az Our Room PC (ORPC) egyetlen készülékben egyesíti a PC, a DVD-lejátszó és -felvevő, a videorekorder, a digitális képkeret, a csúcsminőségű Hi-Fi torony, a játékkonzolok és még sok más eszköz funkcióit. Ez az egyszerű szerver egy nagy tudású házi szórakoztató központ, mely tulajdonosának teljes irányítást biztosít a zene, a fotók, a tévéműsorok, a játékok és az Internet felett.

Az Intel Pentium 4-es processzor által meghajtott, Hyper-Threading technológiával felszerelt médiaszerver villámgyorsan dolgozik. A SATA merevlemez 100-ról 150 MB/s-ra növeli a busz sebességet, a médiafájlokhoz való azonnali hozzáférés, és a multimédiás állományok gyors mozgatása érdekében. A szerverhez válaszhatóan nagysebességű 802.11 B/G vagy A/B/G vezeték nélküli LAN-nal rendelkezik.

Az ORPC 24 bit-es és 192 KHz-es audiotámogatással rendelkezik. Többféle hangformátumot, többek között az Intel Audio Studio for Media Center-t, a Sonic Focus-t, a Dolby Pro Logic II-t, a Pro Logic IIx-et és a Dolby Headphone-t is támogatja.

Az ORPC problémamentesen csatlakoztatható többféle eszközhöz, például erősítőhöz, aktív és passzív hangfalakhoz, teljes 7.1-es analóg ˝high density˝ kimenetekhez, digitális optikai és coax kábelekhez, illetve mikrofonokhoz vagy fejhallgatókhoz.

Az ORPC várhatóan 2006 márciusától lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés