Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezetők a Xerox irodai üzletágainak élén

Dotkom

Új vezetők a Xerox irodai üzletágainak élén

2009. január elsejétől új igazgatók irányítják a Xerox Magyarország Kft. Nagy volumenű Kereskedelmi Üzletágát (HVD), valamint Általános Kereskedelmi Üzletágát (GMO). A két divízió szintén január 1-től működik az említett, megváltozott neveken.

A HVD üzletág (korábban Belépő szintű irodai termékek üzletága) élén Sophia Lillie-t Szücs András váltotta. Az új kolléga a Veszprémi Egyetemen szerzett informatikus mérnöki diplomát, majd az MTA SZTAKI/BME keretében PhD-képzésben vett részt. A 39 éves szakember elsősorban hazai és multinacionális számítástechnikai vállalatoknál végezte eddigi munkáját, de a dokumentumkezelési iparágban és az építőiparban is dolgozott vezető beosztásban. Korábbi munkahelyein főként az értékesítési és marketingterületekért felelt, illetve ügyvezetői feladatokat látott el. Az így megszerzett tapasztalatait hasznosítja év eleje óta a Xeroxnál, ahol a magyar, horvát és szlovén régió irányítását látja el.

Kányi Tamás munkáját január 1-től Borbás László vette át. Igazgatóként ő a GMO divízió (korábban Irodatechnikai Üzletág) új vezetője. A 46 éves szakember a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán diplomázott, majd többek között vezetői és közbeszerzési tréningeken képezte tovább magát. Borbás László a nyomdai és irodai dokumentumkezelésben szerzett tapasztalatokat, ahol a direkt, illetve az indirekt értékesítésért, valamint a kiemelt ügyfelek kezeléséért felelt. A Xerox Magyarország irodatechnikai üzletágánál szintén az értékesítési folyamatok irányítása tartozik elsődleges feladatai közé.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés