Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gál István a FreeSoftnál

Laptop

Gál István a FreeSoftnál

Személyi változás történt a részvénytársaságnál.

Szeptember 15-étől Gál István tölti be a FreeSoft Rt.-ben az Üzleti Intelligencia üzletág, üzletág igazgatói pozícióját.

Gál István (34) eddigi munkahelyei:

  • 1995-től az Eravis Rt. informatikai tanácsadója, a központi ügyvitel fejlesztésénél, a szállodák rendszerbe kapcsolásánál.
  • 1997-től a Westpharma Gyógyszer-nagykereskedelmi Rt. informatikai igazgatója, ahol öt megyei gyógyszerellátó központ informatikáját, valamint a gyógyszerbeszerzést és elosztást központosította. Már itt MS OLAP alapokon multidimenzionális elemző rendszerekre alapuló pilot-projektet készített.
  • 1999-2000-ben a Montana Rt.-nél üzleti intelligencia konzulensként Cognos, Business Objekt, MS-Olap termékekkel foglalkozott. Ezen kívül a Forrás ügyviteli rendszer konzulenseinek szakmai vezetője.
  • 2000-től a Pick Rt. Informatikai és logisztikai igazgatója. Itt Oracle adatpiacokra épülő Cognos PowerPlay valamint Oracle Portál elemző rendszerek kerültek kialakításra. Nagy stábbal, valamikor 17 telephely informatikai rendszerét biztosította. A logisztikában elsősorban a szállítmányozás, de a kapcsolódó raktárak optimalizálása is hozzá tartozott.

Végzettsége: BME Társadalomtudományi Kar, angol szakfordító és tolmács, BME Villamosmérnöki Kar
Nyelvtudás: angol, német



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés