Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech V270 egér: se vezeték, se vevőállomás

Laptop

Logitech V270 egér: se vezeték, se vevőállomás

A Logitech bemutatta első vezeték nélküli egerét, amihez nem kell külön vevőállomást a számítógépbe dugni.

A Logitech V270 Cordless Optical Notebook Mouse for Bluetooth a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használva kapcsolódik laptop PC és Apple PowerBook gépekhez, amikben beépített Bluetooth vevő van. A V270 így az eddigi legkönnyebben hordozható alternatívát kínálja a laptopok kényelmetlen érintőpaneleire.


A V270 egér alapjául a Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks szolgált, ami a Logitech laptop felhasználóknak legnagyobb darabszámban eladott terméke volt. A grafitszürke színű egér Bluetooth 1.2 vezeték nélküli adatátvitelt használ, ami intelligens frekvenciaváltások révén el tudja kerülni a más 2,4 gigahertzes eszközökből – például Wi-Fi laptopokból vagy vezeték nélküli telefonokból – származó rádiójel-zavarokat.

Szokványos használat mellett az egér egy elemkészlettel akár három hónapig is bírja, ami a ki-be kapcsoló rendszeres használatával még tovább is nyújtható. A Logitech intelligens energiagazdálkodási rendszerének (Smart Power Management) részeként az egér jelzőfénnyel figyelmeztet az elemek kimerülése előtt, így megkímélhet a kellemetlen meglepetésektől. A Logitech V270 egér optikai motorjának felbontása 1000 DPI, ami zökkenőmentes és pontos irányítást tesz lehetővé számtalan különböző felületen. Ez igazán jól jön azoknak, akik sokat utaznak.

A Windows operációs rendszert futtató gépek felhasználóinak a Logitech SetPoint szoftver megkönnyíti az egér és a számítógép első csatlakoztatását. Az egér talpán elhelyezett visszacsatlakoztató (reset) gomb megnyomásakor a SetPoint szoftver elindul, és egy intuitív varázsló segít a kapcsolat felépítésében. Apple PowerBook gépeken az egeret úgy kell csatlakoztatni, mint bármilyen más Bluetooth eszközt, az operációs rendszer vezérlőpultján keresztül. Az első csatlakoztatás után az egér már automatikusan megtalálja a számítógépet annak minden bekapcsolásakor.

A V270 egér helyes működéséhez a PC-nek a következőket kell tartalmaznia: Windows 2000, Windows XP, Broadcom/Widcom Bluetooth BTW 1.4.2.21+, vagy Microsoft XP SP2, vagy Microsoft XP64; CD-ROM meghajtó. Macintosh gépeken Mac OS X 10.2.8+ szükséges, és a Bluetooth vezeték nélküli szolgáltatás engedélyezése.

A Logitech V270 Cordless Optical Notebook Mouse for Bluetooth az Egyesült Államokban és Európában is októbertől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában 49 euró.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés