Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Albacomp a Computer Associates stratégiai partnere lett

Dotkom

Az Albacomp a Computer Associates stratégiai partnere lett

A Computer Associates termékei hiánypótlóak az Albacomp portfóliójában.

Az idén 20 éves Albacomp Rt. és a Computer Associates International Inc. stratégiai partnerségi megállapodást kötött. A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti (Unicenter), IT-biztonság felügyeleti (eTrust) és adattárolás felügyeleti (BrightStor) termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az együttműködés keretében az Albacomp megszerezte a Computer Associates legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner (Premier ESP) minősítését.

„A Computer Associates termékei hiánypótlóak az Albacomp portfoliójában. Az együttműködő partner kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a CA termékei minden IT-infrastruktúra üzemeltetési feladatra megoldást kínálnak, az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig, így az Albacomp egy gyártó termékeivel szinte az összes IT-üzemeltetési kérdésre választ tud adni.” – mondta el Szajkó György, az Albacomp Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

„A CA termékei platform függetlenek, ami szintén előnyt jelent ügyfeleink számára. Ezenkívül a Computer Associates számos olyan külföldi nagyvállalatnál, pénzintézetnél, valamint kereskedelmi hálózatnál rendelkezik referenciával, melyek az Albacomp számára is kulcsfontosságúak lehetnek Magyarországon.” – tette hozzá Szajkó György.

„Folyamatosan változó és megújuló partneri kapcsolatrendszerünkben rendkívül jelentős lépés a most létrejött együttműködési megállapodás. Az Albacomp Rt. szakembereinek sokoldalú tudása és a CA termékek kiemelkedő jellemzői olyan sikeres kombinációt teremtenek, mely számtalan előnyt rejteget jelenlegi és jövőbeli közös ügyfeleink számára.” – nyilatkozta Váradi Csaba, a Computer Associates viszonteladói kapcsolatokért felelős magyarországi vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés