Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélessávú megoldás szállodákban, kórházakban, diákotthonokban

Laptop

Szélessávú megoldás szállodákban, kórházakban, diákotthonokban

A HP ProCurve a közelmúltban jelentette be a nemrégiben felvásárolt Colubris Networks termékvonalának az integrálását a ProCurve jelenlegi hálózati kínálatába, valamint egy új, 802.11n szabvány szerinti, vezeték nélküli Access Point eszközt, amely támogatja a nagy sávszélességet igénylő hálózati alkalmazásokat.

Az új integrált termékcsalád az egyik eredménye az egyesült államokbeli Colubris Networks felvásárlásának, amelyet a HP október 1-én jelentett be. Az egyesített hálózati termékválaszték olyan, teljes mértékben integrált, vezeték nélküli megoldásokat nyújt az ügyfeleknek, amelyek növelik a meglévő hálózati infrastruktúra hatékonyságát, és széleskörűen együttműködnek a különböző gyártóktól származó, 802.11n szabványt követő kliens eszközökkel.

A 802.11n hálózati szabványt követő HP ProCurve MSM410 Access Point-ot úgy tervezték, hogy önállóan telepíthető számtalan intézményben: szállodákban, kórházakban, diákotthonokban és irodai környezetekben.

A HP ProCurve integrált hálózatmenedzsmentre vonatkozó stratégiája szerint a ProCurve Manager frissített változata kezelni fogja valamennyi Colubris terméket. Ez vonatkozik az automatikus felismerésre, lekérdezésre és konfigurálásra, az ügyfeleknek egységes áttekintést adva a vezetékes és vezeték nélküli hálózatuk topológiájáról.

A HP ProCurve új mobil termékvonala skálázhatósága révén a szervezetek széles körét képes támogatni, a nagyvállalatoktól a kis- és közepes vállalkozásokig. A megfelelő rádiófrekvenciás tervezéssel és biztonsági megoldásokkal kiegészítve biztosítja a zökkenőmentes üzembe állítást és az olyan biztonsági előírásoknak való megfelelést, mint a HIPAA és a PCI. Ezen felül a ProCurve a Colubris jelenlegi beltéri Access Point termékeire és az új MSM410 802.11n Access Point-ra is kiterjeszti a HP ProCurve élettartam garanciát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés