Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teleperc díjcsomag a Matávtól

Dotkom

Teleperc díjcsomag a Matávtól

2005. február 1-jétől Teleperc néven új, lakossági díjcsomagot vezet be a Matáv az ország egész területén. A percalapú díjcsomag helyi, belföldi, mobil és nemzetközi irányokban, a Matáv lakossági díjcsomagjai közül a legjobb percdíjakat nyújtja az ügyfeleknek.

Az új, Teleperc díjcsomaggal az ország valamennyi vezetékes telefonszámát nagyon kedvező percdíjakon tárcsázhatják a Matáv ügyfelei, illetve a Matáv szolgáltatási területén kívül élők is. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba, a belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. (A díjcsomagban a számlázás perc alapon történik.) A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál: például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

A Matáv szolgáltatási területén a díjcsomag része a Szabadnap kedvezmény. A Teleperc díjcsomaggal a Matáv szolgáltatási területén a hívószámkijelzés, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás szolgáltatások ingyenesek, továbbá a díjcsomaghoz az XL és XXL kiegészítő díjcsomagokat is meg lehet rendelni. A díjcsomaghoz díjmentesen lehet igénybe venni a “Hazaszámlázó” hívókártya szolgáltatást, melynek segítségével az ügyfelek a díjcsomag kedvező tarifáin telefonálhatnak belföldről (Matáv területről) és külföldről egyaránt.

Amennyiben a díjcsomagot a Matáv szolgáltatási területén kívül kívánják igénybe venni az ügyfelek (az országos bevezetésnek köszönhetően Magyarország egész területén választhatják az ügyfelek az új díjcsomagot), akkor a hívás kezdeményezése előtt a Matáv 1515 előhívó számát kell tárcsázniuk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés