Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson: új megoldások a digitális korszak felhasználóinak

Laptop

Epson: új megoldások a digitális korszak felhasználóinak

Az idei DRUPA szakvásár látogatói megismerkedhetnek az Epson legfrissebb innovációival, köztük a vállalat professzionális felhasználásra szánt, széles formátumú próbanyomat-készítő (proofing) és nyomtatási megoldásaival.

A rendezvényen az Epson bemutatja legújabb professzionális proofing-megoldásait – például a nagy formátumú nyomtatói által támogatott távoli próbanyomat-készítési (remote proofing) lehetőséget. A portfólió felvonultatott tagjai – az Epson Stylus PRO 4000, 7600, 9600 és 10600 – egytől egyig csúcsminőségű végeredményt produkáló, professzionális nyomtatási megoldások. Minőségük érzékeltetésére a vállalat különféle magazinok próbanyomat-mintáit is kiállítja a standon. Az érdeklődők az Epson professzionális nyomdai felhasználásra kifejlesztett munkafolyamat-kezelő szoftvereivel és segédprogramjaival is megismerkedhetnek. Az Epson a FOGRA grafikai kutatóintézet ágazati kezdeményezésében vállalt aktív szerepéről is beszámol a kiállítás látogatóinak.

Az Epson a DRUPA alkalmából mutatja be professzionális és felső kategóriás otthoni felhasználásra szánt lapolvasó-családjának legújabb tagját, az Epson Expression 10000XL modellt. A legkomolyabb grafikus követelményeket is kielégítő, A3+ méretben dolgozó lapolvasó nagy felbontást, magas sebességet, kiváló funkciókat és fejlett hálózati képességeket kínál.

Az Epson standján felállított professzionális fotóstúdió az Epson Stylus PRO 4000 nyomtatóra épül. A digitális stúdió helyben készített anyagokon szemléleti a rendszer által nyújtott szerkesztési, nyomtatási, próbanyomat-készítési és ellenőrzési lehetőségeket. A fotóstúdióban az ismert holland fotós, Hans Van Ommeren ismerteti meg az érdeklődőket a digitális képalkotási folyamat különböző lépéseivel.

A stand másik része a professzionális fotózással foglalkozik. Itt telepíti majd a vállalat az Epson Stylus Photo R800 A4-es fotónyomtatót, amely az Epson UltraChrome magas fényű, pigmentalapú tintájának köszönhetően új mércét állít a fotónyomatok minősége és tartóssága terén. Szintén itt kap majd helyet az Epson Stylus Photo 2100 csúcsminőségű, professzionális A3+ nyomtató.

Az Epson standján a cég öt piacvezető partnere – az EFI Proofing Solutions, a GMG, a CGS, a Compose Systems és a ColorGATE – is bemutatja új szoftvermegoldásait.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés