Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative Muvo Slim digitális audio lejátszó

Laptop

Creative Muvo Slim digitális audio lejátszó

A Creative bejelentette legújabb eredményét a méret és funkcionalitás terén, amely kiemelkedő tagja a díjnyertes hordozható audio lejátszó családnak.

A Creative MuVo Slim 256MB azoknak készült, akik a értékelik a gazdag funkcionalitás, felülmúlhatatlan hordozhatóság és stílus kombinációját, a 7,6 mm vékony eszköz digitális audio lejátszást, FM rádiót, és hangrögzítést kínáló ultrakompakt kialakítást, amely nem szélesebb, vagy magasabb egy hitelkártyánál.

A szuper divatos hordozható audio lejátszóként a MuVo Slim akár nyolcórányi WMA vagy négyórányi MP3 tárolására képes tartós, mozgó alkatrészeket nélkülöző külseje mögött rejtőző 256 MB beépített memóriájával. Szupergyors USB 2.0 csatlakozási lehetőségével, és egyszerű, a külön szoftvert nem igénylő drag-and-drop technikájú fájlátvitellel akár másodpercenként egy szám sebességgel is történhet a letöltés. A 90dB-es jel-zaj viszonyú kristálytiszta lejátszás személyre szabható az ötsávos hangszínszabályzóval, amely négy beállítást tárol az alap pop, rock, jazz és klasszikus beállítások mellett.

A Creative MuVo Slim FM rádiója 32 állomás tárolására, és az adás rögzítésére is képes, hogy megörökíthessük kedvenc rádióműsorainkat, dalainkat. A leválasztható akkumulátor a lejátszó USB portján keresztül tölthető, és akár 17 órányi folyamatos lejátszást biztosít.

A fájlinformációk megjelenítése, a láthatóság javítása élénk kék színű háttérvilágítású LCD kijelzőjének feladata, a zenei és beszédes anyagok elérése egyszerűen a könyvtárak közötti navigációval történik, lejátszási listák, számok Play, Shuffle (véletlenszerű lejátszás), vagy Resume (lista folytatása) módban. A rendszer támogatja a Windows Media Player 9 Series-t és a WMA-t.

A MuVo Slim tartozéka a jó minőségű neodymium mágnessel ellátott fejhallgató, és bár nem igényel szoftvert a fájlátvitelhez, a csomag tartalmazza aCreative MediaSource zene rendszerező szoftvert. A Media Source egy egyszerűen használható alkalmazás CD-k tartalmának beolvasásához, CD íráshoz, teljes digitális gyűjtemények igazgatásához, valamint MP3 és WMA fájlok könnyű átviteléhez.

˝Ez a kiváló, felvétetelre alkalmas lejátszó és rádió új mérföldkő a funkcionalitás és kompakt méretek terén˝ – mondja Geraldine Lee, a Creative digitális lejátszók európai üzleti menedzsere. ˝Bármely otthonban, vagy üzleti körülmények között használják, ötvözi a mai emberek igényeinek megfelelő funkciókat olyan kis méretben, amely minden bizonnyal meggyőzi a stílusára adó felhasználót˝.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés