Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM-LogicaCMG-ABN AMRO együttműködés

Dotkom

IBM-LogicaCMG-ABN AMRO együttműködés

Az IBM és a LogicaCMG szolgáltatási szerződést kötött az ABN AMRO-val.

A holland ABN AMRO bank nagy értékű szerződést kötött az IBM Business Consulting Services és a LogicaCMG vállalattal, melynek értelmében az IBM és a LogicaCMG vállalja az SAP rendszer bevezetésének a menedzselését. A szerződés részeként az ABN AMRO kibővíti az IBM-mel és a LogicaCMG-vel meglévő kapcsolatát. A megállapodás révén a következő években az ABN AMRO kihasználhatja a két vállalat SAP tanácsadóinak, valamint az üzleti folyamatok átalakításával és a változáskezeléssel foglalkozó szakértőinek a tapasztalatát.

“Alapvetően azért választottuk az IBM-et és a LogicaCMG-t, mert ők ismerik a nálunk működő SAP-környezetet, és a pénzügyi szektorban nagy tapasztalattal rendelkeznek az egész világra kiterjedő rendszerek bevezetésében. A két vállalat jól kiegészíti egymást, így átfogó megoldást tudnak kínálni.” – mondta Jolle Dekker, az ABN AMRO Group Operations divíziójának az igazgatója.

Az SAP rendszer globális bevezetésével az ABN AMRO-nak az a fő célja, hogy egységes folyamatok, standardizált rendszerek és a költségek átláthatóbbá tétele révén csökkentse a költségeit. Az SAP rendszer bevezetése fontos lépés az ABN AMRO számára azon az úton, hogy megfeleljen a pénzügyi jelentésekre vonatkozó nemzetközi előírásoknak (International Financial Reporting Standards), amelyek 2005-től lépnek életbe.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés