Connect with us

Hirdetés

technokrata

Montana: új partneri szerződések

Dotkom

Montana: új partneri szerződések

A Montana Informatikai és Kommunikációs Rt. szerződést írt alá a Hewlett-Packard Magyarországgal és a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft.-vel.

Partneri szerződést írt alá a Montana Informatikai és Kommunikációs Rt. szeptemberben a Hewlett-Packard Magyarországgal és a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft.-vel. A partneri szerződés értelmében a Montana kiemelt üzleti partnere (Authorised Warranty Delivery Partner) a HP-nek, és jogosult a Hewlett-Packard termékeinek értékesítésére és szerviz-támogatására.

Az „Authorised Service Delivery Partner” partneri címnek köszönhetőn a Montana Rt. a következő eszközöket szervizelheti:

  • Commercial PC´s
  • Intel Servers and Business Storage: Proliant BL, -DL, -ML szerverek, Mentőegységek, Entry level and midrange NAS, MSA1000 array family
  • Mono Laser Printers
  • Colour Laser Printers
  • Multifunction Printers
  • Business Inkjet Prints

A felsoroltakon kívül a Montana 7×24/4 órás Carepack szolgáltatási terméket is értékesítheti, és el is láthatja ezt a magas szintű szolgáltatást.

Ugyancsak a napokban került aláírásra a Montana és a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft. közötti szerviz partneri szerződés. Az aláírt szerződés értelmében a Montana ellátja az általa forgalmazott MINOLTA-QMS nyomtatók, garancia idő alatti és garancia idő utáni szerviztevékenységét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés