Connect with us

Hirdetés

technokrata

Technokrata Top 10: Ezek voltak 2015 legolvasottabb cikkei

Dotkom

Technokrata Top 10: Ezek voltak 2015 legolvasottabb cikkei

Újra eltelt egy év, immár 2016-ot írunk. Hamarosan kezdődik a CES, a nyakunkon az MWC és persze számtalan új tesztkészülékre számítunk az idei évben is. Mostan cikkünkben megmutatjuk, titeket olvasókat mely tesztjeink/cikkeink érdekeltek a leginkább:

m4aqua2

10. Teszt: Sony Xperia M4 Aqua – Kacsázik a vízen

Vízálló középkategóriás okostelefon egyenesen a Sony-tól? Igen, az M4 Aqua esetében pontosan erről van szó. Így talán annyira nem is szabad azon meglepődni, hogy az írás sok olvasót érdekelt, ezért helyet kapott a mostani top 10-es listánkon is.

telenor_uzlet

9. Árat emel a Telenor? Így megúszhatod!

Elképesztő mértékű áremelést akart végrehajtani nyár elején a Telenor, ám szerencsére volt kibúvó a meglepő lépés alól. Cikkünkben hasznos tanácsokat osztottunk meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetett megúszni a nem mindennapi áremelést.

honor7cover

8.  Teszt: Honor 7 – Meg fogsz lepődni!

Nem meglepő, hogy sokan kattintottak a Honor 7-es tesztjére. A Huawei almárkája által kínált modell erős hardvert, szép képernyőt és gyors szoftvert ad, a csúcskategóriánál lényegesen megfizethetőbb áron.

DSC09458_resize

7. Teszt: ConCorde Raptor P60 – falkában vadászik

Nyáron jelent meg a ConCorde strapamobiljáról, a Raptor P60-asról szóló tesztünk. Mivel ilyenkor sokan indultok túrázni, ezért nem meglepő, hogy a tíz legolvasottabb anyag közé kerülhetett egy cikk, hiszen ez a mobil biztosan nem ilyed meg egy rázósabb helyzettől!

galaxyj5

6. Teszt: Samsung Galaxy J5 – A hétköznapok sztárja

Megfizethető árú, stílusos középkategóriás telefon? Bizony, a Galaxy J5 esetén épp erről van szó, így az ünnepek közeledtével egyre többen találtatok rá erre a tesztre. Kétségtelen tény, hogy a kétkártyás modell nem kel versenyre a legújabb zászlóshajókkal, de akinek nem a mobilja a mindene, az egy évekig kényelmesen használható eszközt kap a pénzéért.

LG G3 Beat 3

5. Középkategóriás okostelefont vennél? Ezek közül válassz!

Ahogyan a Galaxy J5-ből is látszik, a Technokrata olvasói igen aktívan érdeklődnek a középkategóriás újdonságok iránt. Ennek fényében talán nem is meglepő, hogy jól szerepelt a tavaszi ajánlónk is.

samsung_galaxy_grand_prime

4. Teszt: Samsung Galaxy Grand Prime – Klasszikus földönkívüli

Akárcsak a Galaxy J5, a Galaxy Grand Prime is a sűrű középkategóriában próbál szerencsét. Tesztünkben a megfizethető árú modell nem szerepelt rosszul, ennek fényében pedig nem véletlen, hogy sok olvasót érdekelt az írás.

Flexsmart_x2_bluetooth2

3. Így csinálj kihangosítót az autórádiódból egy perc alatt! Teszt: Gogroove Flexsmart X2

Mit tehet akkor az ember, ha az autójában lévő fejegységre nem lehet rákötni az okostelefont, így nemcsak zenét nem tud hallgatni, de a telefonálás sem megoldható? Vásárol egyet a Gogroove Flexsmart X2-ből, amely egy szivargyújtóról működtethető FM Transmitter. Bár ilyenből számtalan létezik a piacon, ez a modell jó hangminőségével és könnyű kezelhetőségével tűnik ki.

Nemzeti Adó és Vámhivatal

2. Bréking! A NAV lefoglalta a legnagyobb online áruházak szervereit

Január végén robbant a bomba, hogy a NAV több ismert online áruház szerveit foglalta le. Erről a hírről elsőként a Technokratán olvashattatok!

huawei_p8_lite

1. Teszt: Huawei P8 Lite – Nem könnyű eset

Stílusos, erős és gyors: röviden így jellemezhetnénk a Huawei egyik legnépszerűbb modelljét, a P8 Lite-ot. A szemkápráztató készülék a mi tesztünkön is igen jól szerepelt, az írás pedig sokatokhoz eljutott, hiszen idén ezt a cikket olvasták a legtöbben a Technokratán!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés