Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi nyomtatót keresel? Ez az!

Office

Profi nyomtatót keresel? Ez az!

Már A3+ méretű papírra is nyomtathatunk vele!

Az Epson legújabb A3+ méretű professzionális fotónyomtatója könnyű, stílusos és kompakt dizájnt, valamint a professzionális minőségű nyomatok készítéséhez szükséges funkciókat kínálja. Pigment-alapú tintával és széleskörű csatlakozási lehetőségekkel rendelkező SC-P400 készülék a profi- és hobbifotósok számára egyaránt ideális választás.

A felhasználók lenyűgöző, professzionális minőségű nyomatokat készíthetnek az SC-P400 segítségével. A hét színkomponensű UltraChrome HiGloss 2 tintakészlet és a fényesség-optimalizáló használata élénk színeket és egységesen sima, fényes felületet biztosít a képeknek. A tintát egy olyan nyomtatófej juttatja a papírra, amely a piacon elérhető A3+ fotónyomtatók közül a legkisebb cseppméretet képes előállítani, kiemelkedően pontos képrészleteket eredményezve.

SC-P400_image3

„Az új professzionális asztali fotónyomtatókból álló SC-P sorozatot kiegészítő SC-P400 olyan felhasználóknak készült, akik nyomathordozók széles választékára szeretnének professzionális nyomatokat készíteni” – mondta Marc Boehmer, az Epson Europe Pro Photo termékmenedzsere. „A gazdag csatlakoztatási lehetőségeket és a széleskörű nyomathordozó-kezelést a piac egyik legkedvezőbb árú tintakészlete1 egészíti ki, így ez a modell az árérzékeny felhasználók számára is ideális választás.”

A professzionális minőségű, A3+ méretű nyomatok létrehozása egyszerű, a fotók pedig többféleképpen is megjeleníthetők. A kiemelkedő minőségű nyomtatást igénylő feladatokhoz az SC-P400 művészpapír-adagolási papírúttal is rendelkezik, amit a hátoldali papírtálcának köszönhetően egyszerű használni. A tekercspapírra történő nyomtatás optimalizálásáról a két tekercspapír-tartó gondoskodik, amelyek a kéthüvelykes tekercsmaggal rendelkező nyomathordozók esetében pontos nyomtatást biztosítanak. Vastagabb fotók esetén a nyomtató 1,3 mm-ig támogatja a merev nyomathordozókat, valamint a CD- és DVD-nyomtatást.

SC-P400

A korábbiaknál rugalmasabb, új modell széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel, például Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik. Az iPrint alkalmazás letöltésével okostelefonról, vagy táblagépről is gyorsan és egyszerűen lehet vezeték nélkül fotókat nyomtatni. A beépített Ethernet-interfésznek köszönhetően a nyomtató a fotólabor vagy az iroda helyi hálózatához is csatlakoztatható.

Az SC-P400 a piacon kapható legkisebb és legkönnyebb, pigment-alapú tintát használó A3+ fotónyomtató, így használatával több szabad hely marad az asztalon vagy a pulton. Stílusos és professzionális kialakításának köszönhetően otthoni, irodai és stúdióban történő alkalmazásra egyaránt ideális.

Az SC-P400 nyomtató 2015 novemberétől lesz kapható bruttó 179.000 forintos, ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés