Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a SMART Online

Laptop

Elindult a SMART Online

´Kicsi a világ, de az Internet kitágítja a leetőségeket´ – Virtuálisan is elérhetővé vált a Shell Hungary Rt. pontgyűjtő programja – SMART Online néven.

Virtuálisan is elérhetővé vált a Shell Hungary Rt. pontgyűjtő programja – SMART Online néven. A chipkártya-alapú pontgyűjtő és pontbeváltó rendszer internetes kiegészítése lehetővé teszi, hogy a kártyatulajdonosok otthonukból vagy munkahelyükről is kényelmesen intézhessék kártyájukkal kapcsolatos összes tennivalóikat.

A látogató számára a pontgyűjtéssel kapcsolatos információkon túl a SMART katalógus is megtekinthető. A Shell tervei szerint hamarosan a közép-kelet-európai régió valamennyi országában elérhetővé válik majd a szolgáltatás. Az alkalmazást a Hungary.Network Informatikai Rt. szakemberei fejlesztették ki, és az üzemeltetés is a cég feladata lesz.

A Shell Hungary Rt. – több, más európai országban szerzett tapasztalata alapján – 1997-ben vezette be Magyarországon a SMART hűségprogramot. Az immáron 5 éves Programnak ma több mint 1.500.000 kártyabirtokosa van Magyarországon. A Shell Magyarországon alakította ki SMART vásárlói hűségprogramjának számítógépes fejlesztését és európai háttértámogatását biztosító egységét, valamint a vállalatnál használt J. D. Edwards integrált vállalat-irányítási rendszer közös modelljének kialakítását és európai bevezetését végző központját.

Az innovatív gondolkodás jó példája a SMART Online elindítása, amely a SMART Program kiegészítő szolgáltatása: rendkívül egyszerűen kezelhető, gyors és felhasználóbarát, amely új távlatokat nyit a pontgyűjtő akcióban részt vevő új és meglévő ügyfelek számára. A szolgáltatás segítségével már az Interneten is lehetőség nyílik kártya igénylésére. A SMART Online oldalain regisztrálás nélkül is elérhető a SMART katalógus valamennyi terméke. Az eligazodást segítő, egyszerűen kezelhető keresőalkalmazás pontszám, termékkategória vagy márkanév szerint találja meg a keresett árucikket vagy szolgáltatást.

A regisztrált kártyatulajdonosok védett web-felületen érhetik el és módosíthatják kártyájuk adatait, így egy kattintással akár munkahelyükről vagy otthonukból is letilthatják kártyájukat, igényelhetik vagy lemondhatják a SMART Program elektronikus hírlevelét. Mindemellett módosíthatják személyes- vagy marketingadataikat, az utóbbit tartalmazó kérdőívek kitöltését a vállalat plusz pontokkal jutalmazza. Lehetőségük nyílik a kártya használatának nyomon követésére is. A mai naptól a katalógus termékeit a honlapról is meg lehet majd rendelni, úgy, hogy a megrendelő nyomon követheti rendelése pillanatnyi állapotát.

A rendszer elkészítése után a web-oldalak tartalmának frissítéséhez nincs szükség programozói közreműködésre. A frissítéseket testreszabott web-felületen a Shell munkatársa végzi el. Az erre a célra létrehozott, jelszóval védett adminisztrációs web-oldalon a program összes oldala – beleértve a katalógus szövegeit vagy képeit is – percek alatt feltölthető, módosítható vagy törölhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés